Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kad pada to okupljanje, jel se ceka Faca?
jeste slobo...
nisam ja banjalučanin, tako da ja volim samo rakiju, i to provjerenu žuju :) vidiš to je različito od čoeka do čoeka, kod mene u društvu svi tučemo rogonju pa kontam da nektarka niko više ne pije... zajebo sam se :)
Heheheheheheheheh.... Kod mene je situacija obrnuta, BAŠ NIKO od mojih ne pije Jelen. Vi ste neki izrodi :D
ma jok, samo niko nije iz banjaluke :)
Ne pijem Lav ni kad sam ovamo ni kad sam tamo. Rogonju ovde, a Hektap kad sam kod kuće. Najljepše je biti lokalpatriota sa glavoboljom i mamurlukom od lokalpatriotske pive...
Time je sve objašnjeno. I onda nema šta da pričaš o Hektapu. :)
pa ja sam i rek'o da ga vole samo lokalci... to pivo, da ne kažem šta uvredljivo, je bilo dobro do prije par godina, a onda se naglo srozalo... ili sam ja manje pio prije par godina pa se posljedice sutradan nisu mogle ni osjetiti... nego da pitam ja tebe, jesi li ti u neko kontaktu sa mici osim što si bila na vukajliji?
Nisam. Nr znam ni ko bi mogao biti...
jebem li ga, pitao sam dosta ljudi i niko nije... šteta, a trebala doći u bl, pa ne znam je li i oće li, zato pitam... nebitno...
Neš jebati, ne voliš Hektap! Koliko god dobar ili loš bio, moramo da potmognemo našu lokalpatriotsku pivaru!! Dodik pije gajbu dnevno, pa vidi koliki čoek narasto i još napreduje :)
Ja stvarno volim Nektar, ne pijem ga samo iz lokalpatriotskih razloga, već sam navikao na njega i od domaćeg piva najbolje mi leži. Dobar je i Jelen, a Lav ne volim, jer je previše slatkast.
Inače, sad sam upravo došao iz Underground-a. Šta mogu reći, dva DJ-a, dobra muzika, a svi se ljudi smaraju. Onda i tebe smore, ubiju u tebi i ono malo dobrog raspoloženja.
Taj film nećeš gledati, onda još u inat. Ja sam ušao u Padrino jednom i počeo da skačem sa svojim divljacima, izđipali se, popili dvije ture, okrenuli se i otišli, a oni pozeri gledaju sa svih strana, još sam zapeo za neku stepenicu i zamalo se prosuo nasred kafane...
Mršći s teme, Jovičićuuuu! :)
Đe da mršćem? :)
E, a gdje je taj Undrgrnd? I kakva je atmosfera u DFK? Nisam bio tamo nikako. Bio sam u nekoj kafani kod Tržnice sa najlonskom terasom, imali su točeno i puštali Hladno Pivo, ja dalje nisam istraživao...
U DFK je dobro, zavisi naravno i od toga ko nastupa. A za svakog će se naći ponešto. Ovjeri im sajt ako te zanima.
A Andergraund je krš. Pitaj Jovičića :P
Nalazi se blizu Mr. X-a, ako ti to išta znači, tj. blizu bivšeg Filozofskog fakulteta. Ako ti to išta znači :)
E, onda sam možda i bio u tom Anderu, jer sam u Mr.X-u redovan, kad sam u BL, drug mi je blizu te kafane, pa odemo tamo. Ali ja se u BL inače teško snalazim, jedva sam naučio kako otići sa autobuske na Starčevicu :D
Bio sam u Dugi, ili Delti, nisam siguran kako se zove, i u Burbonu.
Dobar izbor, Dube, sve troje. To jest, nije tvoj, nego od tvojih ortaka, al ajd sad... :)
(PS. Delta, ne Duga)
A koliko sam uspio provaliti, Delta je neka socijalna-alternativna-studentsko-srednjoškolsko-neradnička kafana. Buraz čova buraz :D
"Krajišnici, gdje ćemo na prelo?" :-)