Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A jbt mogla si i nešto normalno obići u Banjaluci , kako si potrefila dva najcrnja lokala u gradu... još da si u krunu otišla to bi bilo to.
Pretpostavljam da je jedan od bolida Dodik , samo me zanima ko je drugi ? :)
Hahah!
A vala baš, dobro si primjetio...
Što se tiče bolida, po meni su oba bila Zgradoljub Davidović. Ako ikoga "volim", to je onda on...
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Eno odgovorila sam ti na onoj super trolujućoj temi.
Obrisah post zbog spema.
E kao da ja znam šta je Inn...to nam bilo usput u šetnji... A gdje da odem sljedeći put?
Zavisi šta slušaš, voliš i tak to. Ja npr. preko dana obožavam otići u plavu kafanu tj. Kabare, blizu je Dionisa. Fina muzika, a iako je centar nekako je mirno i fino, gotivni konobari i stalno prolaze trebe (il za gledanje il smijanje). Reci mi svoje afinitete, pa će ti velim gdje da ideš :)
Preko dana volim hlad, terasu, pogled na ljude... Uveče laganini jazz svirke ako ima..ne volim gužve i dječurliju u prvom pijanstvu :-D
E onda je plava kafana za preko dana odlična. Stvarno, iako je centar i prolazi milion ljudi, nekako je mirno. Ne znam to objasniti. U stvari sad je crvena kafana jer su promjenili stolice, al to je manje bitno jer je niko ne zove crvena kafana. Jebo te, dragi i ja navukli sve ljude koje znamo da je zovu tako.
A za naveče, jebem li ga, nisam dugo bila po nekim klubovima il tak nešto. Il sjedimo (opet) u plavoj ili odemo do Škorpiona. Mada sad kad je fino vrijeme odvezemo se negdje van grada i uživamo. Što se tiče džeza, tetka mi je pričala za neki kafić u koji voli otići, pušta se dže, al da me jebeš ne mogu se sjetiti kako se zove...Ajd kad skontam javiću ti.
A Aquana? Koji to status ima?
Ja Lokvanu organski ne podnosim i ne bih otišla tamo ni da mi plate. Nit me interesuje šta ima tamo. Gamad jedna betonirana, paroperačka. Uh, bre, svaki put popizdim kad čujem Akvana. :)
Znam da tamo ima neke jeftine hrane za studente, bar se sa tim kurče po novinama, a detalje stvarno ne znam.
Aquana 0 poena.
Za džez - Jazzlook, kod gradskog stadiona. Happy hour svaki dan od 19 do 21, veliko pivo marka.
Tebi, komade, preporučujem kafane na Vrbasu. Ne splav na kojem si bila, no kafane. Od Zelenog mosta do Rebrovačkog mosta (što se tiče grada), a imaš i van grada.
Čuj veliko pivo marka...Oooooo...Fala, fala Lulabi na informaciji. Jebo te, živim dvije minute odatle, a nemam pojma. Jel to u sklopu Zenita i one zgrade preko puta zgrade vlade il negdje drugdje?
jebo te život, a zamalo da ode u tihe noći, a ne na splav...
imaju, al ako dođeš juče... jebo im ja majku, ja sam nasjeo jednom i sad samo smećem ljude da ne idu dolje... uzmem neku piletinu, kad ono ide nosi mi 50 grama... bolja je hrana u studentskoj menzi, materemi...
e taj Jazzlook ima da bude moja sledeće destinacija, recimo u petak prije HLADNOG PIVA
Poznato je ono u narodu, Banjalucani govna rucali, jebiga, ima tu dosta istine. Da se ne ljute oni koji su iz Bandzaluke. A, sto se tice lokala, bilo je tipa : Delta, Palace, Kuca, Delta, Delta, Delta, Palace. I to je to. Pih.
U sklopu Zenita. Jelen je marka. I loza je marka, u to doba.
EDit: nemaju Nektara, zbog tog ih malo mrzim. Imaju Lav točeni.
Najbolja stvar koja mi se desila u Bandzaluci je toceno pivo u Palasu za marku, koliko se sjecam. Il' mozda marka ipo.
E jebaji ga, ne pijem Jelen.
Vala baš...
Delta je bezveze, bar je bila prije. Radila sam tamo. Gazdarica je dvolična i prvo je htjela rastjerati sve studente iz kafane, jer je htjela da to bude "kafana za uglednu gospodu", a onda je vidjela da ima više para od sudenata.
luli za ovu informaciju častim JELENOM u kafani :)
svaki dan tuda prolazim, i mislio sam da tu niko ne dolazi, ali eto ti ga sad...