Banџaluko i ta tvoja sela

1. Pa, naravno da je bezveze, al' moji su drugovi koji studiraju tamo dvije godine, culi samo za taj kafic. Jedina dobra stvar je bilijar.

2. A, sto se tice lokala, bilo je tipa : Delta, Palace, Kuca, Delta, Delta, Delta, Palace. I to je to. Pih.

Jebiga, kad si bio sa nekim bezveznim ljudima koji su te tu vodili :)

3. Ni blizu da su bezveze, samo nemaju ukusa :)

4. najbolja bašta u BL je ispred šestice (u studenjaku, prim. aut. )... nektar 1,5 maša, studenti samo defiluju, uvijek neko navrne, cim ne se za turu, a hladovina samo takva... kao da je izolovano iz grada, 6-7 stepeni niža temp. nego u gradu...

5. Hahahaahahahaha dobro si mu rekla. :)
    Ja ne volim ići u Palas, uvjek je prevelika gužvara, a konobari katastrofalni. Kontam ja da je gužva i znam kako im je, radila sam taj posao, ali brate mili oni ga pretjeruju.

6. najbolja bašta u BL je ispred šestice (u studenjaku, prim. aut. )... nektar 1,5 maša

U onom studenstkom kompleksu?
    Tamo sam jednom otišla poslije stonog tenisa i pivo je bilo puno skuplje i to čini mi se da nije bilo velikog, već samo malo...

EDIT: Najbolja bašta je u plavoj kafani i tačka. :)
    A za gledače treba dobar je i škorpion, sve same studentkinje hodaju naokolo.

7. luli za ovu informaciju častim JELENOM u kafani :)

svaki dan tuda prolazim, i mislio sam da tu niko ne dolazi, ali eto ti ga sad...

Niko ne dolazi? Poslije 8 ne moš naći mjesto ni za stajanje. Mada sad će ljeto i openejrisanje, pa neće biti takva gužva.
    A pivo, može, pa makar i Jelen. :)

8. Popio sam jednom prilikom par piva u bašti kafane BUK, na samom Vrbasu. Predobro mjesto. Tu je valda kajakaški ili rafting klub, šta li..

9. jeste, preko puta ekonomskog... pivo je marka ipo i lav i nektar (nemaju jelena)...

e da, ne volim škorpion, ide mi dane čanković na kurac, ovaj živce... a studenata doduše ima na sve strane, samo rijetki uče...

e oće li ko sutra na proteste?

10. Jeste bili u Trebinju nekad'?

ja u prošlu subotu navratio, oko 12 sati noći... opustošili pekoteku, popio koka kolicu u starom gradu, zajebavo konobaricu malo i to je to... još nekoliko puta tko prolazio i jednom bio gore kod dučića :)

11. A jel čuo neko za ovaj BUK?Ja sad ne bih više znao doći do te kafane, a baš mi se dopala, moram opet otić'...Kakve proteste Buri?

12. Šta je sa tim baštama na betonu? Kako može asfaltna bašta da bude bolja od one kraj rijeke, ne kontam. Najhladnije je ljeti u Castri, Deda Luki, pa u Skautu, ok je i u Burbonu (ne računajući Buk itd, mislim na ove u gradu). Na neka od ovih mjesta sigurno nećete izlaziti naveče, ali za preko dana je idealno.

Eno sinoć vidjeh da su neku novu/obnovljenu kafanu (i baštu jelte) instalirali na plaži kod Zelenog. Niš posebno, ali eto TU će biti dobar pogled. :)

Edit: dzonovane, do Buka moraš da ideš autom, jbg.

13. E buri, hoću ja, imam neki bezvezni kolokvijum iz engleskog, pa ću sa koleZinicom na kafenisanje i da vidim protest.

ide mi dane čanković na kurac

Ko t je sad pa taj?

14. Kako može asfaltna bašta da bude bolja od one kraj rijeke, ne kontam.

Ja sam skoro sjedila u deda lukovu, bila neka vrućina i džaba mi milion kafa kad me sve to uspava. U stvari uspavljuju me sve kafane od Venecije do Rebrovca, ne znam zašto.

15. e da deda luka je prejak... jedino ih jebe wc :) to ti je kad arhitekta smišlja...

nemam pojma ova ispred šestice nije u betonu, mislim ima livada ispred, a i vrbas je blizu... ne znam kako, al recimo indeks je tri koraka od te bašte i ne može se sjediti od vrućine :)

kako kakve proteste? pa za GENERALA...

16. A to...Lično, pucka mi patka i za generala i za proteste. Ni on ne bi protestvovao da mene hapse. A i nema krua od protesta, nikom to dobra neće donijeti...Ne smatram ga ni herojem ni zločincem. Komplet saga oko hapšenja mi je jedna velika šarada.Ali ne kažem, ko voli nek izvoli...

17. Oj buri, ko je dane čanković?

18. kako ko je taj selenijum... pa u daninoj kući je škorpion, ako mislimo na isti, tj. onaj kod faksa :) ja i ne znam za drugi... a taj dane ti je onaj što se stalno kurči svojim srbovanjem, a dernja se onda na radnike... seljak

19. Jebo mater, ja uopšte nisam provalila da se neko dernja na radnike, a tamo sam u zadnje vrijeme stalno. A konobari su budala do budale, naravno u pozitivnom smislu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.