Onda je u Škorpionu miran ko bubica, jebaji ga, jaukali bi konobari na njega, pošto se znamo. :) Ja sam bila par puta u kofi tajmu, al nešto mi se ne sviđa. Nekako mi vuče na fenseraj, a nije.
To ti je dzonovane ovdje kod mene na Hisetama, otprilike. Ides tranzitom od Kosmosa dok se ne krenes spustati ondje do semafora prema Seheru. Tu ces vidjeti sa strane groblje muslimansko i udjes u tu ulicicu pored groblja i picis ravno niz nju dok ne dodjes do BUK-a. Nema da promasis. Rado bih te odveo na vops, ali sad nemrem gledati od obaveza. Nadam se da sam ti pomogao.
ma u kofi tajmu jed nekad bila najbolja kafa oko faksa, ali su počeli fušeriti opasno... a znaš kako kažu navika je jedna muka, a odvika dvije...
Joj Luli, pa ni pet metara nema razmaka među nama. :)
E kad spomenu Hladno pivo, buri.
Sinoć se zateknem u Batinom haustoru, komplet oblijepljenom plakatima Hladnog piva, Novih fosila i Parnog valjka. Umal da pomislim da sam u sred Zagreba. :)
Znam, Slavko, toga se sve vrijeme i plašim. :)
Joj kakva si grozna, ne vjerujem. Pa kako te nije sramota proći kraj mene k'o pored turskog groblja? :(
Fala Slobo, snaći ću se već.Često navratim u BL, a sad kad će vrućine, tamo je idealno...
Nema puno stvari kojih je mene sramota, Slavko.
I ovo sigurno nije jedna od tih. :)
Izviđački dom?? Meni se čini da sam tako čula, birc na Vrbasu... Zavučen u nekoj uličici... I tamo sam bila.
Jebat ga, meni u Banjaluci sve super! Totalno se vidim da bih mogla tamo i živjeti.
Skaut, da. A još ako igraš belu, eto gdje možeš provesti zimi i dan i noć. :)
Obožavam belu :-D
Ako nasljedimo od bake stan u centru (male su šanse) eto mene u BL.
Jer ima dosta dobrih mijesta za ulazak?
Ulaz besplatan - izlaz se plaća :))) kao u braku...
Nemaš ti pojma sine po istoj cijeni imaš pravo točeno pivo na izvoru nektara a ne onde gdje se frustrirani pozeri kurče kako mogu popiti 10 litara vode sa okusom piva fuuuj palas.
I da bacim komentar na skaut , jbg neka se idući put jave pravim ljudima za obilazak kafana pa možda i vide nešto zanimljivo u BL. Eto npr ja sam Remca odveo u skaut na kafu i žao mi što nije bio malo više da idemo piti u tihe i još par kultnih mjesta.
Jebemumiša moraćemo se jednom ponapijati...
definitivno :)) a mislim da bi i okupljanje moglo pasti ovaj mjesec
nije da ne bi moglo... da ne kaže onaj faca kako se ne znamo skupiti bez njega :)
meni žao što nisam čovjeka upoznao, ali bio u MG i kasno vidio da dolazi...
KO ja za ispijanje nekog alkohola u subotu naveče , hajmo da vas čujem ???
ma ne dere se na konobare, već sam ga vidio tamo u autopraoni... i to je njgovo i ona auto škola... a lik stalno sjedi u škorpionu... e da konobri su ok, koliko sam skont'o ono nekoliko puta koliko sam bio... mada na kavi sam češće u coffee time-u...