Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
jesam ja, al imam već dogovoren oblok. I šta ćemo sad?
Može ovako , Petak 17 džun da se skupimo i to je to ima taman dovoljno vremena da se organizuju ljudi i idemo piti na neku livadu čitavu noć a ako budem prva smjena možemo početi i od nekih 5 sati popodne :D
Ček da provjerim u tefteru :)
Provjerila ??
Nisam. Nikako da se sjetim. Sve mi nešto taj 17. vuče ko da moram nešto tada raditi, al mi je blokirao mozak. Će se sjetim.
Meščini nemam ništa planirano tada. Mada nisam sigurna.
Imamo sedmicu da se dogovorimo pa lagano ...
Ja ne merem, jebe me fakultet. Mogu tek onog tamo petka.
Selenijum si vid'la kakav će da bude Neofest?
Ja sam čula traćeve da će da bidne na Šehovima tj Trešnjiku i da će da traje 24 sata, ali još uvijek ne znam ništa. Imaš li ti neke informacije?
Nije trač no istina.
3 flora.
25-26. 6, dakle sljed. subota i nedjelja.
Upad 5 KM za one koji neće izbiti iz šume :)
Bem ti sunce!!!!
Ak je tako ne merem dočekati!
Daj neki link ili tako nešto, da vidim ko su gosti.
A vidi na FB njihovom.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/252519_1356132281447_1775696292_590430_5134120_n.jpg
Kakva transferčina ovo "best party ever". :)
Grrrrrrr...Što ne ostavi link, sad ih moram tražiti po fejZbuku, a ne volem fejZbuka...
http://www.facebook.com/neofest
Eo.
Sad se sjetih...trebaće sići odozgo "trijezan". Ja ću da se kotrljam. Sve nešto kontam biće lakše...
Jebi ga, našla sam, ali pošto me tek trebaju prihvatiti za prijatelji, de mi samo reci jel ima spisak DJ-eva. Ako ima, baci mi kopi/pejst.
Nema još nikakvog spiska, ili ja ne vidim.
Glavne DJ zvijezde će biti Siniša Tamamović i Mladen Tomić (ili bejahu obrnuta prezimena) i Vudi :)
Glavna zvijezda će biti šuma :)