Banџaluko i ta tvoja sela

1. Ja mislim da će tamo biti mrtvih, ili barem relativno mrtvih :D
    Ja ću biti negdje u sredini.
    A kad se samo sjetim koliko smo puta moja raja i ja komentarisali kako bi bilo fino da gore nešto organizuju i eto, pročitaše nam misli.
    Pošto će sve biti DJ-ing, samo se nadam da neće biti ovaj novi MTV tehno tipa Dejvid Geta i slično njemu...

2. Ne vjerujem da će biti tako. Jedan stejdž će biti za d'n'b sigurno, jean za klasični didžejing, a jedan moguće da budu neke rege raga rutovi i slično.
    To ja onako, poznajući njihove preference pretpostavljam, al raspitaću se uskoro više.

Neće biti mrtvih, al oće biti gubljenja u šumi, haha!

3. Ajd bar nema zida od Kastela da se ljudi krše niz njega, al će zato bidne kotrljanja. Evo sad rekoše na fejZbuku da će sutra izbaciti goste. Interesuje me dokle će se moći doći autom, nešto mi je mrsko hodati skroz od Alibabe do gore, a busevi će biti krcati...

4. Ja ću hodati, nije mi problem.
    A autom se valjda može do rampe, ili...?

5. Može se do rampe, ali će sigurno biti još ljudi koji će ići autom, zbog toga govorim. Pitanje je koliko će biti mjesta za parkiranje. A od rampe do gore, jebi ga, što se teško nije mora :)

6. Jes, jebote, biće se teško parkirati... Ali ono što mene najviše brine je pitanje hrane. Oće l' bit tamo nešto da se jede, šta će to biti, i oće l' nam dati da roštiljamo?
    Jer, ako ogladnim, a nemam čim da se omrsim - aj zdra'o, žurko.

7. Jer, ako ogladnim, a nemam čim da se omrsim - aj zdra'o, žurko.

HAHAHAHAAHAH... Ista sam :)

Kakvo roštiljanje! Pa znaš da ako hoćeš gore da roštiljaš da moraš tražiti jebenu dozvolu u opštini. Budale. Nosićemo sendviče :D

8. Jebote, već vidim komunalce kako prekidaju žurku odma' prvog dana zbog roštiljdžija, kojih će sigurno da bude. :/

9. Hahaahahahahah i to što kažeš :)
    Al valjda će biti pametni pa prodavati neku klopu...

10. http://www.facebook.com/event.php?eid=155454127856470&notif_t=event_invite
    evo ladno ima i prevoz i droge i sve i biće jebena gotiva i ima da umrem gore definitivno :))

11. KBO matori, imaš u subotu svirku neku rok u Doboju , dzonovanov burazer nastupa, na onoj tvrđavi, a i ostali ako možete malo na pivčugu neku, kao neko novokomponovani rok, DILAN DOG grupa
    http://www.youtube.com/watch?v=21NGZugBzHg&feature=share
    nisu loši momci :)

12. Ma znam stoku slušao sam ih milion puta :)) ako prestanu pederi u ŽRS da štrajkuju možda i navratim na pivo ...

13. Hoću i ja na to što traje 24h, mislim da bi mogao da preguram na nogama bar 2 sata. Poslije bi zalegao pod neki hrast i kulirao s pivom :) Eh, jebemtifakultet.

14. Bem ti sve, ne merem dočekati sledeći vikend. Će se dubijem do tada. Da mi je samo znati koje će cijene biti gore...

15. Ok. Juče sam čula, iz dosta pouzdanog, mada neimenovanog izvora, da je ove godine posljednji Demofest u BL, i da se sljedeće godine premješta u Sarajevo, a sve to zbog toga što nemaju podršku od grada. To se vidi već u tome što im ove godine nisu dali ni 4 dana, ni vikend, nego ih strpali od srijede do petka.

Takođe, valjda će i DFK da se zatvori, kao ne rade onoliko dobro koliko su očekivali. Za to se već manje brinem, al ajde, ne bih ni to da ukinu.

E sad, voljela bih da su ovo samo puke glasine, tako da prihvatam sva uvjeravanja o netačnosti ovih navoda.

16. Ааа, јебем ти, како ми се не да никако да дођем у Бањалуку, све се бре нешто искилави...

17. DFK loše radi? Bože svašta. Pa kad god sam bio bilo je dupke puno.

18. DFK loše radi? Bože svašta. Pa kad god sam bio bilo je dupke puno.

Takođe. Ali valjda festival i klub idu u paketu, pa možda na to misle.

19. Pa ono, može biti. Al' koji će kurac u Sarajevu, oni nisu nimalo urbani :)

20. ја кад одем у бањалуку посетићу лего коцкара обвезно!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.