Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Крајишник мајка.
krajšnik, kad faca dođe a možda nas i slavko udostoji svog prisustva
Dogovorite dan ove sedmice i da se iznapijamo kao stoke.
Mi smo već pravili jednom okupljanje prošle godine, ali se to na kraju svelo na samo 2 viđanja i ideja je ubrzo zamrla, jebi ga.
Tom prilikom sam upoznao Slavka, Sergios-a, Yomax i Tralala , takođe i Kuvajlija je tu bio glavni. Od njega je i potekla ideja.
bilo je okupljanje i poslije toga...
ja, slavčin, faca, sergios i yoma...
a volio bih da na sledeće dođu i kuvajlija, čiča, jovičić kao i lemaja koja je sade kao naška...
inače zauzet sam ove sedmice...
Bilo je kasnije jos jedno: Yomax, Slavk0, бури, Sergios i ja.
Pretece me buri :)
Pa eto skontajte nešto pa javite kad budete slobodni, ja sam za u svakom slučaju.
Ja nemam dovoljno staza na Vukajliji, pa cu navratiti samo na jedno pivo :)
JEDNO PIVO o.O?! E onda sredim da te doživotno banuju :D
hhahahah, to se samo tako kaze, u zivotu nisam popio jedno pivo :)
E da, jel radis u nedelju?
Dao sam otkaz :D
aa :)
Nesto se dogovaramo da idemo u Strbe na neko cuganje ako nas vrijeme posluzi pa zato pitam
He he, i Slavk0 propalica iz Drvara kao i ja... :D! Nisam vjerovao da se ova tema otvorila! I to jos ljudi koji idu u Krajisnik, dosta dobra stvar. Jel ima neko da je na pravu trenutno?
Хтео сам прво да напишем
али онда сам увидео да је неумесно.
Фацо , браво за Обилића на аватару.
Slobo, od čijih si ti kuća?
I da, ja nisam propalica, no gospodin čovjek.
Kakve veze ima Banjaluka sa poturčenim Srbima, o čemu ti pričaš?
@Slob@: ja sam ti na pravu, druga godina
Шта је ово , кутак за потурчене Србе
dobro je da si uvidio, inače...
Blagodarim.
Nego, sve ide prica o okupljanju, a za to imamo zasebnu temu. Posto je podforum otvoren prvenstveno da cavrljamo o regionalnim atuelnostima i slicno, evo za pocetak da stavim clanak o liku iz Laktasa sto je na konju isao do BL da kupi cigare :)
http://www.banjalukalive.com/hronika/borik-konjem-po-cigarete.html
Isti tekst na sarajevskom forumu, koji kacim zato sto je akcenat vise na zajebanciji :)
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/101027031/komentari#komentari