dobra fora, mada konji nisu rijetkost... najviše ih srećem u ulici stepe stepanovića na raskrsnici kod škorpiona i to vazda neke žene gone kola i konje...
e u petak u DFK long live EKV, a i u subotu nešto posvećeno milanu pa koga zanima...
samo se uštimajte negdje drugo, da gore ne plaćaste cugu ko svetog petra kajganu...
He he, Slavk0, salim se naravno! No nije problem nikakav :). Ja sam Kospic!
dobra fora, mada konji nisu rijetkost... najviše ih srećem u ulici stepe stepanovića na raskrsnici kod škorpiona i to vazda neke žene gone kola i konje...
evo par priča od nekih ljudi koji se sjećaju starih vremena
http://www.mrkonjic-grad.com/doc.asp?id=3446&tip=8&cat=
http://www.mrkonjic-grad.com/doc.asp?id=3384&tip=8&cat= ...
Девизе, девизе...
Е то вам је Бања Лука!
a šta kao toga nema u drugim gradovima...
Хаха, има али код вас је најизраженије!
Pa narode, dajte malo akcije. Zadnji smo na podforumu. Uvjek moramo biti najgori od sve djece... :)
bogme virus, bg bio svojevremeno preplavljen zunzarama, stoje po svim mogućim ćoškovima i mrndžaju "vze,vze,vze" (skraćeno od devize)
Е то вам је Бања Лука!
Najgore je bilo od 96' do 99', sjećam se da sam imao traume od tih ljudi, sada me prebada onaj sa tržnice "cigarete, cigarete" kakav glas faca ima.
nego peče te li vi rakiju??? ja ošo tri dana i tri noći i odma tema zamrla...
oj đevoooojko Milijaaana, prošetaj se planinaamaa...
e u petak u DFK long live EKV, a i u subotu nešto posvećeno milanu pa koga zanima...
samo se uštimajte negdje drugo, da gore ne plaćaste cugu ko svetog petra kajganu...
Ah! EKV sekta na djelu, dakle? :))
Alo rokeri s moravu, dajte neku njihovu dobru okacite. Nisam ih nikad slusao, da vidim ima li harmonike :)
ma jok, ja vjerovatno neću ni ići... nema se love...
al zato ima večeras da se slomim u klubu studenata... veliki lavić 1,5 maša
Pu, u po BL ti piješ lav.
Zar i ti, sine Burite?
od nektara me boli glava... mislim od svakog piva me boli glava, al' od nektara najviše...
Ja baš gotivim taj DFK, ali to da su im cijene paprene, to stoji.
Baš kontam navatat neku "žrtvu", pa da idem u petak, ili subotu, sve zavisi...
Inače mene od Nektara nikad nije zabolila glava.
I više volim veliki nektar nego mali. Mali je previše gorak.
Dvolitru izbjegavam.
Dakle klip ili točeno. To može.