e sad ste mi se popeli na kurac... oću da se vrati naslov kako sam i postavio... početni je bio '' Banja Luko i ta tvoja sela'' I tačka... to što je neko zamijenio sa dela i slično, je bilo glupo i nepristojno, jer me nije ni pitao... sad me luli pitala ljutim li se što je stavljeno ''i okolina'' i meni nije smetalo...
ako oćete drugi naziv, otvorite sebi temu... ovdje recimo postujemo ja i zemljaci KBO i DUB koji nismo iz BL, ali smo tu dosta često...
i da, ovo ''Banjaluka'' je nepravilno... treba ''Banja Luka''
Ja sam jednom bio u banja luku , ja sam iz Berana u Crnu Goru i kod nas ima dosta srba , pored Partizana navijam i za Borac , bio sam na tekmu protiv zrinjsog :) Obožavam BL !
pravilno je i jedno i drugo buriša...nego, kad si već tu, da te pitam jesi gledo onu emisiju kad malu djecu pitaju tako svašta, pa oni lupaju gluposti...ima scena kad mali iz MG-a na pitanja "čega se najviše plašite?" ko iz topa odgovori: Jas najbolje bojim divljeg krNka!!! :))
KRALJ!!!
Kakavs?
Kakis?
Je l ko praćka il ovako, ko čoek? :)
Ko čoek, il ko praćka?
Ма ко нам је то данас мало изгорио по челу....
Što si zategnut, oče pope, čova buraz?
Нисам још попио ка'у, халфе...
Ja sam stavila samo Banjaluka, što reče Cupić smorili su dodaci ovi...
Joj, pa ti čak nisi ni iz Bosne. S kojim pravom :P
Jes faco, i to koristite jako često. Ali halfica mi je smiješno :D
Faco, je l' gorimo večeras?
e sad ste mi se popeli na kurac... oću da se vrati naslov kako sam i postavio... početni je bio '' Banja Luko i ta tvoja sela'' I tačka... to što je neko zamijenio sa dela i slično, je bilo glupo i nepristojno, jer me nije ni pitao... sad me luli pitala ljutim li se što je stavljeno ''i okolina'' i meni nije smetalo...
ako oćete drugi naziv, otvorite sebi temu... ovdje recimo postujemo ja i zemljaci KBO i DUB koji nismo iz BL, ali smo tu dosta često...
i da, ovo ''Banjaluka'' je nepravilno... treba ''Banja Luka''
Ja sam jednom bio u banja luku , ja sam iz Berana u Crnu Goru i kod nas ima dosta srba , pored Partizana navijam i za Borac , bio sam na tekmu protiv zrinjsog :) Obožavam BL !
pravilno je i jedno i drugo buriša...nego, kad si već tu, da te pitam jesi gledo onu emisiju kad malu djecu pitaju tako svašta, pa oni lupaju gluposti...ima scena kad mali iz MG-a na pitanja "čega se najviše plašite?" ko iz topa odgovori: Jas najbolje bojim divljeg krNka!!! :))
KRALJ!!!
dobro, ako je pravilno, onda nek' bude Banjaluko i ta tvoja sela i kvit... kome se ne postuje i ne mora...
nisam gledao... šta ćeš, djeca sa sela...
imam neke rodbine tamo. Bas planiram da ih obidjem i upoznam :)
a banjalucani imaju dobar bend tamo, As i fall su odlicni
jes, jes, veli pravo ovaj mali buri.
Tako je pisalo, ja sam skinula "i okolinu" jer mi okolina zvuči ružno.
Buri koji je original naziv bio ceo da vratimo?
http://www.youtube.com/watch?v=JIB740dBmGY
Без "Бора Дрљача" :)
Видјећемо...
mnjeah naziv teme... :P