Banџaluko i ta tvoja sela

1. Ваистину добре кифле. Кад шиптар направи кифлу ил' сладолед,

Uuuuuu kad skontam koliko je prejebeno dobar sladoled kod jednog šiponje u Sremskoj Mitrovici. Jebote, ograzme doživljavaš žderući.

2. Nazire se rješenje misterije zvane ''Gdje se nalazi Lav?''

3. Izgleda da dok se jedared ne okupimo i zacugamo i potražimo tu pekaru misterija će ostati neriješena.

4. ае онда, селе, окупи нас некад између егзита и демофеста. ал крај врбаса, изгори' ја у граду.

5. Кад почиње демофест?

6. почиње 26. 7.
    јест кара ове године ал ћу да га изреспектујем

ево писала сам већ шта има:
    http://vukajlija.com/forum/teme/15539-bandzaluko-i-ta-tvoja-sela?strana=50#post_1978160

7. Ако стигнем тада, могао сам организовати какво окупљање. Пошто се без мене очигледно не знате договорити :Р
    Ако не тада, онда у првој половини августа сигурица.

8. нисам ја сигурна за август, нарочито не за прву половину.
    ај ти прихајај до ДФ-а па да окупиш своје стадо :)

9. Мож' бит' бидне, ал' не гарантујем. Обавезно се јављам за шизење ако дођем до тад.

10. Ваистину добре кифле. Кад шиптар направи кифлу ил' сладолед,

To je u Kozarskoj, raspored ide (od centra gledano): pumpa, kafana, Manja, radnja sa elektro opremom, bivsi Makroprom, kineska radnja, sipos sa dobrim kiflama (ovaj pomenuti), frizer, kafe, butik, bivsi Vilijams, ulaz u Moskvu, druga kladionica, drugi frizer, GlasSrpske... Opaaaaaaaa objasnjavam orijentiring na daljinu!!!

11. Пошто се без мене очигледно не знате договорити :Р

E LJUDI IMA LI KO DA JE SUTRA VEČE ZA PIVU???

12. хмммм... ја?
    свакако ми дугујеш већ 2-3 :)

13. е, и ти славко ми дођеш два. ојхаа!

14. Ti ćeš se svaliti ako naplatiš sva ta dugovanja :)

15. славек, не лапрдај и не клевећи ме пред људима :)
    не да ћу наплатити дуговања но ћу и камате дуберем.

16. e aj ovako, oćemo negdje uz vrbas, na tribine ili park mladen stojanović? birajte... ja častm lullaby, a za ostalo ćemo na licu mjesta :D

17. ај на трибине. таман смо и уз врбас. :)
    парк ми далеко, а ово ми најближе.
    9 сати?

18. može, tribine 9 sati :) e sad da rezimiramo ko dolazi... prijavljute se, evo nas dvoje, i kontam da je selenijum tu vjerojatno... javite na fejsu još nekima pa se gledamo...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.