Banџaluko i ta tvoja sela

1. Kod mene neki govore i Čajevec. :D
    Ali zato znaju ko je Franjo Kluz.

2. Aaawwww, kučišta se jebu, a treći drži sveću. ♥♥♥
    U Beogradu se ne jebu javno, samo jedu malu decu.

3. Neki dan sam bio.Jedino što vam valja su kifle.Kifle su...dobre.Dobre u pičku materinu.

4. Gdje su tebe vodali ako ti od svega valjaju samo kifle... Ccc...

5. Pa šet'o sam dole po centru i po Kastelu i ne sviđa mi se jebiga.Previše je čisto i fino.Ali kifle ufffffff, ja mislim da se pekara zvala ''Dan i Noć''.Baš su dobre.

6. Pih, šetao po gradu... UKAFANU PRAVU SI TREBAO IĆI, A NE ŠETATI!!!!111 :)

7. Preporuke? Dolazim za Demo Fest ponovo da popravim utisak.

8. Ali kifle ufffffff, ja mislim da se pekara zvala ''Dan i Noć''.Baš su dobre.ž

Umjesio šiptar krv mlade srpske nejači u tijesto, pa su zato tako dobre.

9. Joj neki dan sam tamo jeo kifle, stvarno su boli glava. Nisam doskora ni znao za tu pekaru. To je tamo negdje u hisetama, blizu Ninona.

10. Jebo mater, ja neam pojma gdje je ta pekara, nit sam čula za nju...

11. Kod lava sele kod lava , za lav si morala čuti :)))

12. Znam za lava ništ-se-ne-sikirajte-pivo-nam-je-uvjek-vruće na Mejdanu, al čika Jovo spominje hisete...

13. Na hisetama, ne znam tačno, jednom sam tu samo jeo, al su im kifle odlične.

14. 10 metara iznad vrelog lava :)) sada da li je ono mejdan ili hisete ??? neka čika jovo presudi :D

15. Mejdan, jebo ti sebe. Preko puta P.P. Njegoša. Osim ako ne postoje dva topla lava :D

16. Ваистину добре кифле. Кад шиптар направи кифлу ил' сладолед, нема да не ваља.

17. Šiptari, mrš u Srbiju!!!

18. Jebi ga, ove sam ja jeo u Hisetama, na glavnoj ulici, negdje blizu Glasa i Ninona.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.