Banџaluko i ta tvoja sela

1. Kod mene neki govore i Čajevec. :D
    Ali zato znaju ko je Franjo Kluz.

2. Aaawwww, kučišta se jebu, a treći drži sveću. ♥♥♥
    U Beogradu se ne jebu javno, samo jedu malu decu.

3. Neki dan sam bio.Jedino što vam valja su kifle.Kifle su...dobre.Dobre u pičku materinu.

4. Gdje su tebe vodali ako ti od svega valjaju samo kifle... Ccc...

5. Pa šet'o sam dole po centru i po Kastelu i ne sviđa mi se jebiga.Previše je čisto i fino.Ali kifle ufffffff, ja mislim da se pekara zvala ''Dan i Noć''.Baš su dobre.

6. Pih, šetao po gradu... UKAFANU PRAVU SI TREBAO IĆI, A NE ŠETATI!!!!111 :)

7. Preporuke? Dolazim za Demo Fest ponovo da popravim utisak.

8. Ali kifle ufffffff, ja mislim da se pekara zvala ''Dan i Noć''.Baš su dobre.ž

Umjesio šiptar krv mlade srpske nejači u tijesto, pa su zato tako dobre.

9. Joj neki dan sam tamo jeo kifle, stvarno su boli glava. Nisam doskora ni znao za tu pekaru. To je tamo negdje u hisetama, blizu Ninona.

10. Jebo mater, ja neam pojma gdje je ta pekara, nit sam čula za nju...

11. Kod lava sele kod lava , za lav si morala čuti :)))

12. Znam za lava ništ-se-ne-sikirajte-pivo-nam-je-uvjek-vruće na Mejdanu, al čika Jovo spominje hisete...

13. Na hisetama, ne znam tačno, jednom sam tu samo jeo, al su im kifle odlične.

14. 10 metara iznad vrelog lava :)) sada da li je ono mejdan ili hisete ??? neka čika jovo presudi :D

15. Mejdan, jebo ti sebe. Preko puta P.P. Njegoša. Osim ako ne postoje dva topla lava :D

16. Ваистину добре кифле. Кад шиптар направи кифлу ил' сладолед, нема да не ваља.

17. Šiptari, mrš u Srbiju!!!

18. Jebi ga, ove sam ja jeo u Hisetama, na glavnoj ulici, negdje blizu Glasa i Ninona.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.