U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
хихи, славко штурно кад је видио да ће морати да искешира за пиво напокон :п
stiso se ko neka stvar, da prostiš lolololololo
Ај нек неко понесе лаптоп па ме назовите на скајп да наздравим
http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg
ај нек селена понесе, ако се пријави. она је најближа, ипак.
а мора се испоштовати ду'овни вођа!
ima net u šestici pa ćemo te srdačno pozdraviti :D
Samo da se upišem da sam iz Banja Luke.
oš doći na pivu sutra na tribine kod studentskog?
е, бури, не мож то тако. мора да прође иницијацију прво.
мин годину дана на сајту, мин 10000 поена од дефиниција и мин 50 пратилаца.
Kad je beg bio cicija bolan ti luli? :P
Doći ću i ja samo malo kasnije, imam neki tenis ugovoren (top spin 4, ništa prava šljaka) pa poslije toga dolazim :)
мин годину дана на сајту, мин 10000 поена од дефиниција и мин 50 пратилаца.
sejo brate čuo si je... jebi ga, ipa je ona mod :D
a jel u inicijaciju spada i to da si učestvovao bar na jednom protestu za zaštitu picinog parka? :)))
јовичићу?!?!?!!
па зар си ти ШЕТАЧ?!
ЕДИТ:
славко, вићемо, вићемо, доказаћеш се ваљда. само немој окаснити пошто ја у сриједу морам поранити.
bar jednom u šetnji i bar jednom u ispijanju pive na after protestima :) oš doći da i tebe upoznamo?
Mogli ste poraniti bar jedno dva-tri dana, pa bih vam se pridruzio. Ovako, obaveze gotove, pa nisam tu. :(
A posto buriju dugujem vec par piva moracu nekako za to da se iskupim (planiram dolazaik u Mrkenjic cak!). :D
Lulo, malo ga pretjera sa tim pratiocima, ja ih imam cak trojicu (dvojica me prate zato sto se licno poznajemo, a ovaj treci prati sve autore valjda). :)
Jok brate, zato i pitam, vi'š da se zajebavam :)
Zar nije 10 000 poena od definicija? Mislim, ok Beograd, Novi Sad i ta sela al' mi iz Banja Luke moramo držati neki nivo, zar se ne biste složili sa mnom?
Inače možda stvarno naletim, slobodan sam sutra uveče, a piva i druženje nikad nisu na odmet :)
па написала сам 10000 поена славек, погле боље. :)
јовичићу, добро је. пошто у том случају ни ја не бих дошла, не испуњавам услове
:уздах олакшања:
а ти ОБАВЕЗНО да дођеш!!
ЕДИТ:
мацхо, јебига. нисам ја измишљала правила... :/
мада може да се провуче ако немаш само један од услова, оће каизи некад и да прогледа кроз прсте.
je l ja vidim jedini 10000 poena u oba slučaja???
A vidi stvarno, dobro je, i ja rekoh, stvarno ne bi imalo smisla kada bi svaka šuša mogla prisustvovati jednom takvom elitnom okupljanju najblistavijih umova ovog parčeta plutajućeg tla. Reći ćete mi koliko će vas biti pa da vam donesem osveženja, ako me razumete ;)