Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Buri, ja sam se izjasnio, otisao sam prije dva dana, zavrsio sa faksom, vjerovatno me nema do oktobra, ali mozda naletim jednom preko ljeta. Jbg, da nemam obaveza ovdje zapalio bih za BL sigurno.
ево, засад бури, јовичић и ја. и ти (обавезнп још знојав од тениса, немој да се малтретираш с туширањем и пресвлачењем и тако тим гејштинама).
а ја пијем само ново нектар стелаартоастично пиво, па ето да и ти знаш.
ЕДИТ: а и фаца долази, ал преко скајпа. за њега не мораш да носиш ништа, славко. осим блиставог осмијеха.
i ja Nektar preferiram ;)
Dobro je buri, obnevidio sam i šta sad :P
Obični nektar bez ikakvih vještačkih primjesa, mrzao, zapisano.
ок онда сутра у 9.
бури, ми се чујемо ак не будем на сајту, а ти цимни и селе.
сутра је велики дан. славко осветлава образ јуначки, а јовичић се напокон појављује момачки. има, вала, да се и химна вукајлије запјева, кад емоције досегну усијање!
Pokojni Šekara bi bio ponosan :)
јао да, умро чика лука :(
прве испите сам код њега положила и био ми је предсједник комисије на дипломском. ДУША од човјека.
Meni nije predavao, ali sam čuo sve najbolje o njemu. Umjesto njega sad narodnu predaje Pandurevićka, nije ni ona loša.
њу не знам. а шеки је мени предавао и народну и средњовјековну. ма цар.
e ok, nemam ni ja sutra neta do 6... do ad ću se javiti... javio sam seletu...
šta mislite da uzmemo gajbu u diskontu i da to pijemo? onda bi trebali doći oo pola 9 do 15 do 9....
može, gajba je dobra ideja, bolje nego dvolitre
чуј дволитре... па ја сам дама, побогу.
ај у 15 до 9 на крају венеције (тј. на почетку, за оне преко врбаса), код К4, и нек то буде финални договор.
а славко ће нам све рефундирати кад пристигне с тенисања. :)
dogovoreno, e sad, pošto ja samo Slavka znam, (jer sam bio ranije na okupljanjima dok je Kuvajlija organizovao) moramo skontati znake prepoznavanja. Evo ja ću na primjer, biti u bež bermudama, a gore ću imati crvenu majicu.
Nema potrebe za opisom, vukajlijaši se po defoltu odmah prepoznaju.
e ja nemam pojma kakav ću biti, al dvoje najzgodnijih ćemo biti ja i luli :D
Pa da, ipak smo Jovičić i ja starosedeoci ovde, 'ste čuli vi ostali miševi?!!!! :)
I šta, da ja onda ne uzimam mrzle pive na putu do tamo?
Zar nije bolje na ovoj "mojoj" strani Venecije? Bliže nam je dragstor, da se ne vraćamo nazad do Dragana i da ne idemo u Lav, jebala ih piva naka vruća. A vani je pakleno, kontam bolje da se spustimo do izvora da makar možemo pivo održavati relativno hladno...
а мора се испоштовати ду'овни вођа!
Ja sam sirot`nja žena, samo desktop računare furam, nije svako buržuj ko i vi. PU!
pa da, pošto ćemo doći ranije mi ćemo i kupiti. Valjda če jedna gajba biti dosta.
Tvoji postovi su prožeti nekom dječijom naivnošću :)
ФАЦА ОКУПЉА И КАД НИЈЕ ТУ