U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ahaaaaaa... Al svejedno moramo pored vode, ugrijaće se u tri lijepe. Mi smo sinoć cugali i nea teorijske dostane hladna duže od 20 minuta. Čitav jebeni dan sam pila maltene pa toplo pivo. PU I FUJ! Ako ćemo pra`o, jab radije do kafane dodemo, da napokon stučem jedno ko-babina-sisa-ko-svekrvin-pogled-ko-zmija hladno pivce.
Ma ispo sam izgleda iz kondicije. Al u pravu si, ako duže budemo sjedili, pet ljudi, jedna gajba ode sad pa sad.
Koje kafane? Imaš li predlog neki?
jedino da uranimo u tihe na terasu, al to treba oko pola 8...
Tihe noći su dobra ideja. Sad po ovim vrućinama u centru nema ni jedne normalne kafane gdje se može pošteno cugati pivo. A sve što je zatvoreno (tipa pub) više je za zimske uslove.
Ja sam za Molos, ladna piva i nije vruće, ima onog žbunja naokolo.
Što se mene tiče može i Molos, to mi je čak u komšiluku, 300 metara od zgrade. Samo se bojim da se ne raspemo sa silnim predlozima.
Ajmo svi zajedno!:
MOLOS! MOLOS! MOLOS!
saću jednu uvlakušu odraditi, držte me bar malo za pertle... ja sam za tamo đe lullaby odredi... lolololol
UA ROGONJO IZDAJNIČE AUTORSKOG RODA!UUUUUUU!!!
Ozbiljno, ljudovi, bolja je kafana, NEČU DA PIJEM VRUČO PIVO!
e vi koji sutra budee na sajtu dogovorite i javite mi da znadem... aj laku noć
Svi zajedno za HEKTAP!!!
Tribinice su drug, može se cugati hladan vops do cenera, poslije će ići i toplo, ušikaju se ljudi i ide.
селено, не уноси пометњу!
какав молос, па не идем тамо с вукајлијашима па да ме људи прозивају. :)
али да, можмо се наћи с ове стране венеције, код синагоге.
ако буде врућо, спустимо се на степенице доле испод К4 па ладимо пиво тамо. ил код лударе, испод, на оном платоу.
оће, ја нећу дуго да останем.
и, коју ћемо дефку на насловну? :)
Jeste ustanovili koji je datum? Ja bih volio da se urokam na banjalučkom tlu, nisam odavno.
па датум је сутрашњи. прати фабулу :)
ЕДИТ: тј. већ данашњи.
Pa pratim, ali jebote rekla si između Egzita i Demofesta.
јес, ал послије смо се договорили за сутра. тј. данас. ниси довољно пажљив ипак :)
Ma znaš ti šta? Mnogo ti zajebavaš ovaj obični narod nemoderatorski. Sve se nešto nećkate. Ima na kraju da se nađem sa kboom i da se ubijem i nadoknadim i za prošlu godinu.
Šta se skontalo na kraju?
Najbitnije je da se odrede tačne koordinate i tačno vrijeme, ostalo klizi.