Banџaluko i ta tvoja sela

1. ако буде врућо, спустимо се на степенице доле испод К4 па ладимо пиво тамо. ил код лударе, испод, на оном платоу.

Mi smo bili u Krupi juče i hladili pivo u Vrbasu. Dizvineš, jedino smo kurac ohladili.
    A dodemo do Burbona?

2. Znači sele, ti nisi ništa oladila.

3. чујте, ја сам контала да смо се већ догобворли сви.
    ал ако сконтате неку кафану (У ПО факин ЉЕТА), јавите на моб у току дана па ћу видјет да л ми одговара

4. Kako da ti javimo? Nemamo tvoj broj.

5. Ljudi, aj se spustimo kraj Vrbasa negdje, bolje jedno sedamnaest miliona puta nego u kafani. Parkijaneri, reagujte. :)

6. a sele bila u mom selu :), pivo sljedeci put stavite u rijeku krupu, ona je hladnija od vrbasa :)

7. pravite sastanke kada sam ja 1500km od banjuluke daleko :(

8. pravite sastanke kada sam ja 1500km od banjuluke daleko :(

Ја преко 2000. Ај се нађемо.

9. Nije bilo mjesta pored Krupe, sve krcato ljudovima bilo. Od Novoselije pa do Krupe. Ko da cijela Banja Luka odlučila baš u nedelju dizađu i žderu i piju.
    I jopet da ponovim, ne ide mi se pored vode jer nemeš pivo ohladiti. Da nisam pokušavala ne bih sad jaukala.

Ajd bolan, odemo do Burbona ili Tihih, ali morali bi prije 9, jer će sve biti zauzeto do tad.

HITNOM HITNOĆOM ODGOVARAJTE!!!11

10. Ajmo se mi naći u 15 do 9 kod sinagoge, pa onda gdje odemo, odemo. Sve nam je relativno blizu. Ako ćemo u kafanu možemo i u 8 da se nađemo, valjda je to dovoljno rano.

11. Ja bih radije u 8. Za kafanu je kasno 9 sati.

Znači kod sinagoge, na početku Venecije? Ljudovi, potvrđujte!

12. Osam, Venecija kod sinagoge?

13. Sinagoga kod Venecije, jebem te mutava.

14. Nači na mostu. Saće ganjam modulatora da preimenuje temu.

15. све сте закомпликовали, ууууух!
    чула сам се са селе, ја ћу се јавит око 9, све прије тога је сајенс фикшн.
    ни предложена мјеста ми се не свиђају. тихе ми далеко, а бурбон - јебга, то ми је као неки прошли живот којег нешт и не волим да се сјећам :)

ја сам ипак за крајврбаса ил за трибине (ипак си ти, селе, била у крупи преко дана, није исто навече), а ако већ моооора у кафану - онда нек буде молос. кад већ мора. ал морамо тихо да причамо (бури, ШЧУО!) да не провале људи колики сам нолајфер.

оукеј?

16. U MOLOS! DA DISKREDITUJEMO LULI!!! NAEBALA SI!!!111

17. злобо од жене!

искрено, много више бисте ме дискредитовали у бурбону, а ово ризикујем да споменем зато што знам да ћеш и поред тога изабрати молос јер си обична љенштина а он ти испред куће
    (ко и мени, уосталом, хихи)

18. Kurac pored kuće! Evo mene kod dragog u Rosuljama :)

Niš se ti ne sikiraj. Napićemo te u Molosu, a onda te vodimo u Burbon da te sjebemo totalno!

19. само ви мене напијајте, што се мене тиче, кинту и не носим, јер има ових дужника па да видимо колико сте упорни. :)

ЕДИТ: дакле договорено. чујемо се око деветке, па се видимо у молосу, а ја одо сад на спавање. лака ноћца!

20. I ja ću ti platim pivo, al samo ako na sav glas vikneš: JA SAM MODERATOR NA VUKAJLIJI I PONOSIM SE TIME! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.