Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
KIZO VRATI SE!!!!
Ljudi valjaju li vam one kokice sa čilijem u Ariji?
Ja jok to jela.
Ja jeo večeras, odlične su, ali se ne može puno pojesti bez poslijedica po stomak :)
Uz pivo idu odlično.
e da napišem nešto ja... okupljanje jedno od boljih, al stvarno... na stranu što sam dobio odabranu, to je zasluženo još odranije, prvo samim kvalitetom pisanja, a onda i ulizivanje moderatorki...
krenulo prejako, najjači crnjak ikada koji sam čuo... e onda jovičić, i sad mi je žao što nisam rekao da nismo mi ni za kakvo okupljanje :))) inače, lik mi onako ko na sajtu, olo sa skapirao... dobro, kad priča nije u fazonu da drži monolog po sat vremena ko što ođepiše post, baš naprotiv... e tenor mi čista pozitiva, skroz OK, još večeras čujem neke pohvale i tako (izvini ja zaboravio javiti da žderemo u prirodi)... ostali standardno, selenijum sere protiv čelsija, slavk0 kuliraža, o LULI sve najbolje :))) i tako... e da ja uhvatio dima... al to i nije nešto novo...
P.S. kaizen oduševiJo.... plati lik dvije ture i kao ti mala luli da si odarala buriju definiciju, da ne bude da sam se ja prodao za pivu.... tako da nije to tek tako došlo na naslovnu... e da, frenka mu jebe pa rastura :)
ma bio je kaizen u bl kao sto je bio car u kg :)
Jeste bio, samo što ja, kreten, nikako dokačim slike. Luli ga je dovukla.
aj da vidimo i to, cudno mi sto je dosao u bl :). lako vam je sa mnom ja ne znam nikoga kako izgleda :)
objektivno govoreći, ja sam najljepši....
sada bar nesto znam :)
http://balkantajms.com/nevjerovatno-zabiljezen-slucaj-povratnika-u-glamoc/
Hahahahahahhahahaahah
Promjenili su tu tablu, sad više nema Mi smo u B.Luci!
Prije 15 dana prolazih tuda i razočarah se kacam vdijela.
sele, slike meci vec jednom :)
http://animalgalleries.org/albums/Large-Land-Mammals/Bears/Sun%20Bear/Sun%20Bear%20group%20medan%20old%20zoo.JPG кренули на окупљање лолололо
ахахахахахахахаах
бог вам дао здравља, па што не промијенисте наслов теме никако? :)
ostavio faca zbog radi nostalgije :)
ХАХАХАХАХАХХААХХА... ФЕЈЗБУК РАЗВАЛИЈО!
Krajišnici a da se zaločemo jedno veče demofesta na nekoj livadi pored kastela ??
BRAT MOJ ODBANOVANI!! MWAH :*