Banџaluko i ta tvoja sela

1. Лулаби, одакле си ти? :)

2. Lol, na čemu si ti? :)

3. Ахахахахахаха нисам бре ни на чему само сам ја дошао мало пре твог привременог одласка са сајта тако да се нисмо упознали како спада :)

4. Brate, men' se činilo da si ti ovdje oduvijek :)

5. Е па кад сам фаца 8)

6. Имаш кризу идентитета :Р :)

7. Имаш кризу идентитета

Hahah, ima tu nešto :)
    Em mi je zatrpao post, da ne može Črč da mi odgovori. :)

8. jel itko od vas student u BL??

9. jesam ja...

pusti črč, samo nagađa...

10. Moj dobar prijatelj je profesor...predaje 7 predmeta.....inače psiholog....
    e sad..ne pitaj me za detalje, jer sam tuka pa čak niti ne znam da li BL ima više fakulteta uopće i na kojem je on :))))

11. Patka kvakće, a tuka se oglašava preko vukajlije, cc...

12. pa čak niti ne znam da li BL ima više fakulteta uopće

Ne, imamo samo jedan. Upis svake treće godine.

predaje 7 predmeta

To nam je surova realnost.

A ti Črčila, ne nagađaj! :))

13. kako je krenulo pre ce da se otvori Banjaluko i ta tvoja sela 2 nego jagodina grad buducnosti 3

14. @dub - ja bar priznam :))))

15. Za 3-4 godine će da bude Laktaši i ta tvoja sela.

16. Lullaby sad videh post. Za odsustvo macaka i ljudi u cetiri ujutu pitas?
    Nista ja ne nagadjam, to je meni ovaj Slavko prodavao pricu u sitne sate.
    E sad ako je on lagao mene i ja lazem vas :p

17. Ja kad god sam bio, uvijek bi se našlo poneko zalutalo krdo sponzoruša ili nekih pijanih metalaca u prolazu. A skejteri gmižu na onim daskama i dan i noć, njih ima svukuda, u svako doba dana i noći.

18. Črč... Šta zna Slavko šta je 4 ujutro :P

19. Ne znam ja, meni je on rek'o da je sve pusto i da ce da me vodi u mrak da se sama uverim :D

20. Ma Luli zatvara sve kafane u gospodskoj pa onda goni na afterparti :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.