U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
vi ste još gori... kad pomislim samo da je onaj Špirić odozgo... mada imam tetka odozgo koji je ubjedljivo najbolji čovjek u porodici...
Eto vidiš. :)
SlavkO normalno da će biti najgori kada je 99% stanovnika Banjaluke iz Glamoča,Manjače,....vjerovatno nisi imao priliku da upoznaš prave Banjalučane.
Ali ne brini niko nije, ti ljudi ne postoje ni u muzeju više.
Ne stoji bez razloga natpisu na ulazu u Glamoč:,,Otišli smo u Banjaluku!"
Ljudi više mi je pun kurac tih idiotskih stereotipa, te Banjalučani najgori ljudi, te odnos žena i muškaraca 7:1, te banjalučanke nešto ufurane, te taj silni hejt po došljacima. Serete stvarno, i to mnogo.
A meni ti došljaci uopšte toliko ne smetaju. Jeste da se drže međusobno i pomažu i formiraju klanove, jeste da su ruralni pomalo, ali jebiga, svi danas prave neke klanove i veze. Rat je bio, ljudi su morali da begaju, pa kud će do u Banjaluku.
Ajte malo priču posvetite razvoju, budućnosti, aktuelnostima, načinima da se riješe neki problemi, a ne tim prozivkama i ponavljanju stereotipa.
A meni ti došljaci uopšte toliko ne smetaju. Jeste da se drže međusobno i pomažu i formiraju klanove, jeste da su ruralni pomalo, ali jebiga, svi danas prave neke klanove i veze. Rat je bio, ljudi su morali da begaju, pa kud će do u Banjaluku.
Ajte malo priču posvetite razvoju, budućnosti, aktuelnostima, načinima da se riješe neki problemi, a ne tim prozivkama i ponavljanju stereotipa.
taj rad...
inače, jedna stvar me tišti već dvije godine pa da i vas pitam
jel vama normalnije da se brucoške večeri održavaju u klubu studenata ( bivši indeks) ili po skupim banjalučkim klubovima...
moram da kazem da sam poredila ljude koje sam videla na ulicama banja luke i ulicama beograda. u banja luci (ili banjaluci ili banjoj luci, ne mogu da provalim sta je pravilno) sam videla daleko pristojnije face nego u bg. videla sam i sirovine, ali odnos mnogo manji nego u bg. nakon moje prve posete, zakljucak je bio "vau, koliko lepih ljudi!"
mylyce, pa ljubovija je na granici sa bosnom, tu se tek ne zna ko je sta...
pravilno je i BANJALUCI i BANJOJ LUCI
Jovičiću mudro zboriš,slavko vjerovatno nije upoznao dovoljno dobrih ljudi iz BL.
A zemo što se tiče brucošijade,to se nekada održavalo u kampusu i bilo je odlično,sada su kreteni počeli da organizuju i sve otišlo u kurac,nego držite se teta Ruže i Tihih noći i sve će biti savršeno.Ti skupi fensi klubovi su sramota svakog grada i nisu vrijedni spominjanja.
Кева ми је студирала овде 80-их, дакле пре рата и досељавања избјеглица. Какви су они тад били, сад су још гори.
Сереш да посећујеш Крајишник? :)
Кључ.
Slavko pa to ti kažem,ima mnogo divljaka pa normalni ljudi teško dolaze do izražaja,ali oni nemaju veze sa banjalukom pretežno su to nafurani klinci iz vrbanje,debeljaka i okolnih zabiti koji kvare sliku grada i svagdje se predstavljaju kao banjalučani.
Поштујем. Вероватно си у праву. Него, Крајишник?
Evo čuvene pjesme o Banjaluci, grupe "Viteški ples"
http://www.youtube.com/watch?v=CJtZVQDjJZM
Nisam bio neko vrijeme više visim u tihim noćima,ali i tamo sam boravio.
E Slavk0, ja cesto tamo zalazim. Mozda smo se nekad i sreli?
šta koji kurac ključ? kome se ne sviđa nek šeta...
ma znam zemo, nego kad sam ja počeo studirati glavna fešta u KSB, a sad deru ljude sa svojim kristlima krunama i drugim pičkama materinama...
ne znam ni jednog ozbiljnog alkosa da nije bio tu i u tihim noćima...
Dakle okupljanje :D....,samo je pitanje Tihe ili Krajišnik???
Не верујем. Упамтио бих ја тако наочитог мужјака.
Od tih klubova ja poštujem jedino DFK, zato što tamo nema šabanizma, drugačija je muzika, a vrlo često gostuju i dobri bendovi. Jedini je problem što i tamo deru sa cijenama.
City pub takođe nije loš, kao ni onaj stari Irish pub, samo što je u Irishu vazda bila gužva u pičku materinu.