Banџaluko i ta tvoja sela

1. KBOoooooo pa gdje si ti, kad ides sa mnom na pivooo :))

2. čim navratiš u ganjaluku idemo popiti štogođ konkretno, samo javi :))

3. ljudi, je li istina da je piva 1 KM na onoj priredbi kad bude YU grupa, u petak?

4. ne znam, ali bilo bi dobro kad bi bila :)

5. Kada će opet biti neko okupljanje?

6. pa ni prošli put nije bilo okupljanja, samo ja i faca išli na pivu...

ja ne mogu ove sedmice, ali ako je neko za od ponedeljka ću možda biti slobodan, pa možemo kod ruže ili na nekom drugom mjestu koje nije fensi i đe ima velike pive...

7. Zona sumraka, Ruža, možda da se ode i do Paba kasnije, vidite skontajte, pišite javljajte...

8. Aj' skontajte nest' da i ja naletim...Ili vi skoknite do Celzija kod mene i KBO-a na koji gusti sa slagom

9. ako ste u Čelziju, onda smo u nekom komšiluku :)

10. Kakav Čelzi, kakvi bakrači, dođite vi u grad, da vidite svjetla, ovo ono :)

11. Hahaha...Celzi je daleko iznad BL.... :P docicemo...samo skontajte neku otivu :D

12. Oću i ja, oću i ja!:) Gdje ćemo na vops? :)

13. Treba se dogovoriti da nas se okupi što više sa ove teme, a ne da nas bude dvoje, troje...

14. S obzirom da su se do sada samo zemske javile..ja bi da mi to sto pre lololo :D

15. Нема ту ''ај' ко ће, ај' када ћемо''. Мора неко да узме организацију на себе и каже ''тад и тад, ту и ту''. Ако већини не одговара, нађе се компромис и на крају ко дође, дође. Прошли пут смо само ја и Бури били, и супер нам свеједно :)
    Дакле: Следећи петак, код Руже (Крајишник), у 20:00. Ако хоћете раније реците, мада сумњам да ћете се изорганизовати прије петка.
    Ајмо сад, ко долази, ко не долази?

16. мада сумњам да ће те се

Dečko, ako se opismeniš do tog petka možda i ja navratim. :)

17. Сад сам груно три четири пет шес точених у монади, мало ме носи, па спејс ради ко змај...
    Знаш ти да сам ја граматичар стари, не узимај за зло :)

18. Ja ne merem u petak, slava pa moram da kuvam, bem ti posnu hranu i ko je izmisli...Mogu od one tamo neđelje.

19. А прије петка следећа седмица? Уторак, сриједа, четвртак?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.