Nadam se samo da svi znate pravila. Okupljanjima mogu prisustovati samo autori koji su makar u prvih 1000 na rang-listi. Izvinjavam se onima koji ne ispunjavaju ovaj kriterij a željeli bi doći, zaista se izvinjavam, ali pravila su pravila. Nisam ih ja izmišljao.
Nadam se samo da svi znate pravila. Okupljanjima mogu prisustovati samo autori koji su makar u prvih 1000 na rang-listi. Izvinjavam se onima koji ne ispunjavaju ovaj kriterij a željeli bi doći, zaista se izvinjavam, ali pravila su pravila. Nisam ih ja izmišljao.
Сети се себе кад си био 1001 на листи, мислим да је ово правило (ако уопште постоји) нешто најглупље на свету.
Дакле, сви из БЛ, без обзира које место на овој кретенској листи заузимају.
ne mere petak, ako selenijum ne može doći... a i prevelika je gužva kod ruže, ne meremo se razbaciti ko pripada...
dakle, radni dan, koji bilo, a pošto je faca već predložio srijedu, žemo tada? i da ova lista svakako postoji i mogu doći i ljudi koji su izvan nje, ali postoji mogućnost da ih kuliramo...
Ja se ne mogu ni u srijedu prilagoditi jer imam neki kurs. Dakle, merem u ponedeljak, utorak i četvrtak. I jebla vas baba Ruža, tamo je gužvara stalno. Ajmo radije u Tihe Noći. Nema Lige šampiona sledeće sedmica i ne bi trebalo biti puno ljudi.
Aj' jel' može srijeda ikako, pa da navrnem i ja na koju bogomdanu Nektarušu? Pošto nemam faks četvrtkom pa da mogu k'o čojek da popijem koju.
Ако селенијум потврди сриједу, питаћемо и остале.
A da l' se vi ljudi znate inače ili? Pošto ja ne znam nikog sa ove teme,
ili bar mislim da ne znam.:)
TEsko da cu u toku radne sedmice uspjeti...mozda sledeca nedelja ili ponedeljak? ja se dogovorim sa KBO-m i dolazimo
http://i100.photobucket.com/albums/m32/life_is_like_water/yesbaleyeskermit-1.gif
posljednji put kad sam provjeravala taj pravilnik na mod forumu, biilo je ovako:
mislim da si se zajeb'o za jednu nulu, slavknula. :)
zato ja i ne dolazim - ne daju mi. :(
ili bar mislim da ne znam.:)
Мислим да се знамо са другог форума, а и знам где живиш, а и јеси ли за удадбе какве?
Петак?
Сети се себе кад си био 1001 на листи, мислим да је ово правило (ако уопште постоји) нешто најглупље на свету.
Дакле, сви из БЛ, без обзира које место на овој кретенској листи заузимају.
Идући петак?
cupi, nije prvih 1000, nego prvih 100. jbg. :(
Ма треба то правило укинути, сви дакле, бановани-активни (хех, активни...) нека дођу, ево следећи петак код РУЖЕ
ЧЕКАЈУ ИХ МАТОРКЕ!
http://www.dating.rs/baneri/matorke_ba710x200.jpg
ne mere petak, ako selenijum ne može doći... a i prevelika je gužva kod ruže, ne meremo se razbaciti ko pripada...
dakle, radni dan, koji bilo, a pošto je faca već predložio srijedu, žemo tada? i da ova lista svakako postoji i mogu doći i ljudi koji su izvan nje, ali postoji mogućnost da ih kuliramo...
ove matorke valjda mogu i radnim danom?
Ја мислим да је сасвим у реду да се сви прилагодимо твојим могућностима.
Ако ти кажеш среда, онда среда. Ми остали ћемо се већ некако прилагодити томе, отказаћемо све...
Маторке не чекају.
vidiš kako se možemo lako dogovoriti... pametno razmišljaš...
nego, već je par ljudi reklo da bi mogli u srijeu ili neki drugi dan radni dan (osim petka), pa ne vidim u čemu je problem...
Мислим да проблем ниси ти нити они, нити ја, веч маторке.
Ми можемо само кад су оне слободне.
www.matorke.ba
Разумеш?
jes... onda kad one mogu, a ja ću se organizovati... aj vidimo se tamo, kod ruže, koji god dan...
ОКеј, видимо се.
Као знак распознавања понеси Рејбан наочаре, лепезу и геј-заставу.
Ja se ne mogu ni u srijedu prilagoditi jer imam neki kurs. Dakle, merem u ponedeljak, utorak i četvrtak. I jebla vas baba Ruža, tamo je gužvara stalno. Ajmo radije u Tihe Noći. Nema Lige šampiona sledeće sedmica i ne bi trebalo biti puno ljudi.
CUPIC,mislim da si me zamijenio sa nekim.A ako znas gdje zivim,selim se istog momenta.:P I nisam znala za pravilo o okupljanjima,tako da-uživajte!
Janis vrati seeee! Pravilo je laž! Pravilo ne postoji!
Što se poprimala ova omladina jebote :)