Banџaluko i ta tvoja sela

1. Evo ti ovaj, jest da moraš rifrešovati stranicu, ali se brzo učitava http://www.volleyservice.ru/index.php?option=com_online

2. jebaše nam mamu ovaj set

3. A i ovaj će izgleda...

4. LOLOO JE L' TI TREBAJU POSTOVI NA TEMI DA SE ODBRANIŠ OD (ŠTA TI DOĐE) DJEVERA?

m?

5. đe si luli care? e ma to moja i pičkina neka priča o kladionici i o tome kako sam je uspijo zajebati i nju i djevera... :) (jebaće mi majku za ovo, al nema veze)

đe ti kao mod plaćaš rogonju?

6. brate, upravo na sebi imam nektar majicu, a ti me to pitaš? :)

nego, iskapslokovaste, pa reko' da vidim u čemu (ni)je problem :))

7. Luli je bokal patriota lolo

8. nemaoj sad ti tu meni, majice i te pičke materine... ti samo kad bi se jednom napila od jelena tu majicu bi odbacila sa gađenjem i tako to... :)

je l to uhvatila nostalgija za BL? (ako se nisi vratila sa onog puta)

9. nostalgija? malko. nisam kući, pa zato. :)

Luli je bokal patriota lolo

taj rad. :)

10. Da neće biti nekog cuganja u skorije vrijeme?
    Da zapišem u rokovnik :)

11. Hoće. Jesi li prošao obred inicijacije?

12. tačnije, jesi li u prvih 100?

13. Joj, zaboravio sam na to. Ja automatCki pretpostavljam da su svi koji se ovde jave bar u prvih 100. Kakva loša navika.

14. jest' brate, rješavaj se toga pod hitno!

15. Previše sam dobar prema ljudima zaista.

16. Luli! Brzo! Pitaj me šta sam upravo ukapirao! :)

17. nećeš dobro da završiš.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.