Banџaluko i ta tvoja sela

1. jebal vi konju mater, manite me se.. :)

2. Не, декодир'о.

3. hahahhah ovo je epic win i jebena reklama za hektap :D
    kada pijemo ponovo ??

4. da se gonite u šupičku materinu, jeste čuli... lolololo

5. Vidi ga što je neurozan :)

6. kako neću biti neurozan, kad sam cijeli dan čamio čekajući da me odbanuju samo zaato što se onoj luli digo što ja ne pijem hektap, nego PIVU :)

7. Ne, neeeeeee... Bio si svjestan toga da nećeš dobro proći još kod Ruže, tako da sada džaba jaučeš :)

8. mislio sam da se sprdate ne bi li me nekako nagovorili da pokleknem i uzmem tu vašu nektarušu, ali ja sam ostajao postojan u nad da će te ponuditi nešto više... :)

9. Čuj sprdamo se? Ja da sam bila na Lulinom mjestu bio bi doživotno banovan, a ne samo jedan dan :)

10. zato je i pobjegao ranije , jer da nije moglo je proći malo gore od bana na dan D:

11. Pička jedna jelenska, samo jauče kako smo mi lokal patriote, a on smeće neko pije pa se kurči... :)

12. LOLOO JE L' TI TREBAJU POSTOVI NA TEMI DA SE ODBRANIŠ OD (ŠTA TI DOĐE) DJEVERA?

JELEN JE PIVČUGA ZA TU VAŠU VODICU, KOJA VI UZGRED PREDSTAVLJATE KAO SVETU :)

13. Evo pratimo nas dvoje rezultate :) Oni sa malom kvotom pobjediše, a ovi drugi nikako da počnu, `ebo ih svak`...

PA MRŠĆI U SRBIJU PA SE KURČI TIM NAZOVI-PIVOM KOJE SAMO PIČKICE PIJU!!!1111111 :)

14. e al već se desilo jedno iznenađenje, pa ko zna šta sve može biti...

E ZA TEBE SAM ZNAO DA SE NE RAZUMIJEŠ U PIVU, ALI ME ZEMO FAKTIČKI RAZOČARAO...

15. E dabogda i ovo iznenadilo, bem li ih sve...

Meščini da si jedini ti koji se ne razumije u pivo. IZRODE JEDAN KAFANSKI!!! Čitava kafana pije PIVO, a ti onaj skočić srbijanski!!!1212

16. POČINJU SELENIJUM! SRETNO!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.