Banџaluko i ta tvoja sela

1. Bandži Ludžani šta ste dečko radili ovom momku pa neće s Noletom u humanitaricu?

ne znam šta su radili drugi, ali mi smo išli na more zajedno kad smo bili klinci. bio opasan dečkič, onako stariji, sa sve reketom šetao rivom. :)

2. vid tek sad vidim slavkov post

Luli! Brzo! Pitaj me šta sam upravo ukapirao! :)

šta, s.?

3. 'vako. Ukapirao sam da raspored sjedenja za stolom u Krajišniku, Faca sa moje desne strane i ti sa moje lijeve, i mene čini nekim kurcem u društvu :)

4. Faca sa moje desne strane i ti sa moje lijeve

koliko se ja sjećam, faca nije htio ni da ti se približi cijelo veče, a ti si na početku sjedio u začelju, skroz odvojen, sa svojom kolom, pa si se tek onda malo primak'o. :))

5. faca nije htio ni da ti se približi cijelo veče

Zato što je bio ljubomoran što sjedim kraj tebe.

6. taj nerad. da ne linkujem. :)

7. Pričajte .. Šta i kako?

8. Шта кажете за понедељак или уторак код Руже или у Буренцету? Осам увече.

9. Знам да смо сигурни Славко, ја, а вјерујем и бури :)

10. Да не заборавим, и хогар страшни је рекао обавезно да га зовем кад буде окупљање. Дакле, засад нас је четворица.

11. Јел ваља чему та Ружа? Вреди ли свраћати на кувано вино тамо?

12. Матора много, ал ако те то ложи само изволи :)
    Не знам за кувано. Вино је домаће, требало би ваљати. Углавном се пивкан леши...

13. Дај боље неку Ружицу онда :)
    Шалу на страну, нешто контам да ћу доћи до БЛ почетком марта, ако се коцкице сложе. За сад само план.

14. Тад нећу бити ту...

15. До кад си у БЛ?

16. Вјероватно одох већ за 10-ак дана...

17. Кад се врћеш?

18. Кад ми се најмање буду надали. Доћи ћу у по ноћи, викнути ''сурпрааајз'', а матеру ће стрефити срчка.
    Звучи као добар план. Само епилог није добар. Ко је бре писао овај сценарио? Ђе је мој отац? Шта има за вечеру? Која је суштина живота?
    Погладићу браду замишљено и само рећи - хм.

19. ЈА се теби дивим до имбецилности! Иначе, имаш ПВТ.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.