Beograd i okolina

1. cela planeta je septička jama, zašto tripujete neke Utopije?

2. nije svuda isto... ne moš da porediš eritreju i švecke, recimo.

3. samhaine, oduvek sam mislio da si slepac

4. Где су солитери на Брду?

5. sto se tice pogleda ubedljivo je najbolje po lepom vremenu i sa dobrim dvogledom gledati sa aerodromskog tornja... al jbg tu nema svako pristup...

6. hahahhaha ja sam odusevljen naslovom teme xD

7. Што се тиче одраза светала у облацима виде се код мене у Орловату.
    То је неких 65 км од Панчевца.

Кад су зимски дани изгледа ко Мордор из Минас Тирита...

8. смор, београде сви су на тебе заборавили

9. Ел сад онај први део ника активан?

И ел опет неки отров деловао? :)

10. Отров деловао, јесте. Активни смо сви. Чим видиш следећу ствар трололололоо

http://www.youtube.com/watch?v=5P0_v__IOrE&feature=related

11. Beograd se najbolje vidi negde sa autoputa kod MML-a ili VML-a, koji je već, par kilometara posle Bubanj potoka i to noću. Inače priče o tome ko je veći Beograđanin su besmislene jer u njemu ne živi ni 3 posto autohtinih(da mu je i deda tu rođen).

12. Сви су те заборавили!

13. ти ћути, ти си околина

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.