Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ja samo da ti kazem da Mirijevo jeste periferija, ali brze stignes do centra nego od nekih krajeva koji se ne vode kao periferija, uz to je ogroman i do jajan kraj :DD
Karaburmu zaobidji ne zato sto je nesto mnogo daleko (nit je blizu centra, a nije ni mnogo daleko, nego iz drugih razloga) :D
Rakovica i Vidikovac, a uz njih i Miljakovac stvarno jesu bogu iza nogu
Elem, moracu da odem da slikam sa vrha opservatorije na Zvezdari koja mi je blizu ceo grad pa da podelim sa Vukajlijasima :))
aaaa mirijevac nećeš jebati, ni vi, a ni ovi sa Karaburme ne hvataju beogradske radio stanice bre. :) olololo zvezdara jebe.
Džeri, koliki ti stan treba? Ja znam za garsonjere.
Elem, ja sam sa Burme...linija 27, prema sumici, zato i kazem da mi je opservatorija blizu.
Mada Mirijevo je definitivno lepsi hud od Burme...
Koliko su stanovi u Lazarevcu?