Суботица

1. Не могу да прежалим што нема брда!

2. ђе сам дошла кукала ми мајка!

3. Dodji na moj Venerin breg.

4. @Aдониа - Ih, saćeš imati dobrovoljaca za skrivanje na V-brijegu koliko oš!

5. Ako je neko od vas zainteresovan da pocne rekreativno kikboks, nek' se javi :)

6. Joj sto je gadna ova Subotica u jesen, jebem ti leb.

7. Марко баш је романтично, вероватно си се нашао на погрешној њиви :)

8. Ma gde romanticno, ladno, prljavo. 'sti luda?

9. http://twitter.com/#!/cistacica
    Koji je kurac ovom čoveku? Zashto decxko valjash gluposti po tuiteru?
    Kontala ga staviti u Transfer blama ali ipak je on nash.
    Strashno, zajebo je i Biljanu Prekul Srbljanović.
    ........
    Marko na kik-boks kod Vitka?

10. Био сам сад у суботици, у на екскурзији у хотелу Патриа, леп је град, ал ми се највише свидела она Келебија. До јајно!

11. Šta te fasciniralo na Kelebiji? Ergela?

12. Ма да, возио се оним фијакером и то баш сам седео поред возача а не позади у оној приколици. Осећао сам се ко велики буржуј а уопште, како је сређено тамо.

13. Ruše novozapočeto pozorište.
    Ruše novozapočeti bazen i starozapočeti bazen i pravi Dulić nove na Prozivci.

14. Ja sam u SU već godinu dana :)

15. O pa staayase, ti se i ne sećaš starog pozorišta, novo nisi ni dočekao da izgrade a srušiće ga :( Ostaćeš nam kulturno nevazdizan, bojim se.

16. Meni je ok i ovo postojeće narodno pozorište, nemam potrebu za novim.

17. ........
    Marko na kik-boks kod Vitka?

Jok, nov klub. Kod mol pumpe.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.