Prijava

Srbi su manjina.

Ово ме можда највише и плаши.
Јео сам у некој пекари ту од факса кад се иде ка центру, пекара има два улаза, не знам како се зове, доста је велика, ту негде после форнета. Војвођанска банка ми треба, њу сам видео где је.
Сад зависи где ћу живети, ако будем ту у дому, онда из тог краја нећу ни излазити, значи факс, дом, мало около шетња и то је то.
Где се може бавити неким спортом, је л' има нека бициклистичка стаза, или неки леп парк? Или је то најбоље на Палићу?

Ima i Kod. BTW, Coa ti je postavio dobro pitanje.

много сам вицкаст!

само ми није јасно, ако си већ хтео да студираш у мађарској, што не оде у будимпешту?

Ни не желим да студирам у СУ, али ми за НС треба доста велики број бодова који верованто нећу постићи на пријемном, а друга варијанта је СУ. А битан ми је буџет више него место студирања.

Imaš varijantu da platiš 300 evra nekih samodprinosa i prebaciće te u ns. Moj najbolji ortak je odabrao to, na budžetu je, a plaća da ne bude u su, već u ns. Pametno.

То је партиципација, али њоме се губи буџет ако се нема довољан број бодова. Сваки студент у НС-у је плаћа, јер је матични факс у СУ.

Jeo si u Proleću. Imaš u Dudovoj šumi, sredili stazu, trčiš, voziš biciklu šta god ti volja. Častim te pivom ako mi pomogneš da nađem Sinišu u gradu.

Znači, moraš imati dovoljan broj bodova plus da platiš tu participaciju da ne bi bio u su? Koja pljačka. Spremi puno para i živaca, ima Vunjak da te odere.

Иза дома имаш терен за баскет и фудбал. Ту сам ја висио скоро сваки дан. Увек је пуно, па не требаш ићи скроз до Палића ради знојења. А најбоље цугање ти је у сопственој режији пошто после десетог у месецу вероватно нећеш имати ни за кафу у неком локалу.
Делфин је говно фаст фуд, Липа има добре буреке увек, а ако те не мрзи пешачити одеш до Спартака, тамо је бурек класа за себе. Ове пекаре у околини нису ни за шта. Има још једно место где је исто јако добар бурек, али не могу никако да се сетим како се зове.

И што се тиче књига, никако немој узимати директ са факса. Осим ако професор не тражи оригинал књигу. 3-4 пута су јефтиније у копирници. Сад не знам да ли су забранили фотокопирање. До пре 2-3 године си могао набавити шта си хтео. Увек имаш и 3-4 врсте различитих скрипти ако немаш времена за квалитетно штребање.

E jel ima mrežica na košu kod Doma?

Semi, kad si bio u su?

Znači, moraš imati dovoljan broj bodova plus da platiš tu participaciju da ne bi bio u su? Koja pljačka. Spremi puno para i živaca, ima Vunjak da te odere.

За НС треба у просеку 95 бодова, а ја носим из средње нешто више од 38. А сваки задатак на пријемном носи 3 бода, што значи ако омашим један, тачно сам на некој граници, а конкуренција је доста добра, тако да је слаба вероватноћа да ћу упасти. А просек у СУ је чак и неких 85 бодова.

Има још једно место где је исто јако добар бурек, али не могу никако да се сетим како се зове.

Pera Ždera?

Nemaš tamo burek. Možda Proleće.

Ma u Proleću je bzze burek. U Evropi je dobar, ali skup.

Al džaba mi tebi pričamo kada ti pojma nemaš gde se šta nalazi :D

А најбоље цугање ти је у сопственој режији

da, da, mi kupovali pivo od bivseg domara koji je i dalje ziveo u domu. ranko. i zena mu tanja. bio ispod nas. pivo bilo, koliko se secam, 22 din a u prodavnici 20. ali uvek je bio problem ko ce po pivo. pare na stolu stoje ali niko ne krece. takodje, pili smo i iz trafike na cosku. msm, nije bas trafika - kao neka mala prodavnica, tu kod proleca pekare. i uzmemo pivo i sednemo na onaj "zidic" koji opasuje ek. faks. ili menzu. jebem li ga.

Липа има добре буреке увек

jeste, uvek su imali najskuplji - imao neko egzoticno ime a ove jeftinije nisu imali uvek.

U Lipi je burek dobar.

Semi, kad si bio u su?

Од 2007. до краја 2010. Био би ја и дуже, ал' ме избацили из дома.

Ја сам у Суботици упао на буџет с неких 88-89 бодова, НС је чисто поклањање пара лоповима с факса. 300 јевреја пута 3-4 хиљаде и више студената у НС па ти види. Сваке године факултет заврши са пар милиона евра у чистом плусу. Државни факултет...