Prijava

Naravno, ali većina Srba ni nije ovde rođena već u Hrvatskoj, Bosni... da nije bilo rata sad bi se jkao i Senti ovde samo pričalo na mađarskom.

Па дооообро, зависи. Имаш ти овде и староседеоца Срба, али су већином углавном ђармасимиловани™.

U Subotici živi moja prva ljubav, ali je ja ne mogu pronaći već nekoliko godina... Sve bih dao da je nađem, ali nisam uspeo...

Знам човека који може да ти помогне...

Ja pokušo da mu pomognem al nesam našo.

Naravno, ali većina Srba ni nije ovde rođena već u Hrvatskoj, Bosni... da nije bilo rata sad bi se jkao i Senti ovde samo pričalo na mađarskom.

Ovo bas i nije toliko tacno s obzirom da je subotica bila jedan od jacih univerzitetskih centara u ex YU, tako da tamo uvek bila multikulturalnost.

Знам човека који може да ти помогне...

PRIČAJ!

Сенд ми а прахајвет месџ.

мађарштија провинција аустроугарска хехе.

radikali dobili konkurenciju.

Од октобра сам вероватно студент у Суботици, па бих волео неко мало да ме упути. Где се може јести квалитетно, где изаћи и провести слободно време? Бићу на Економском факсу, па бих волео знати где има која добра књижара или нека продавница половних књига? Има ли неких места која би требало избегавати из разноликих разлога?

Na Korzou i oko njega imaš sve što ti treba.

мађари, ово је српски форум, мрште у будим.

Taman kod Ekonomskog faksa imaš Delfin da jedeš. Fotokopirnicu preko puta faksa i kafić preko puta faksa. Na Korzou imaš sve ostalo. Srbi su manjina.

Kod ekonomskog imaš tri pekare, najbolja je Evropa. Malo dalje ti je još jedna hamburgerija, sad su i fornete otvorili. Imaš bankomat otp banke. U suštini, znam likove koji po par nedelja ne napuštaju krug studenjaka jer im je sve tu.

5 minuta od faksa imaš Galiju, gde većina izlazi i Gentlemens Pub. U gradu imaš novootvoreni klub Duplex, Sax i to bi bilo to od klubova.

и билијева коцкарница ти је ту одмах низ улицу десно. ту ћеш да свраћаш почетком месеца, кад твоји пошаљу паре.
само ми није јасно, ако си већ хтео да студираш у мађарској, што не оде у будимпешту? оно, углавном људи овде кад издувају за београд они студирају по осталим забитима, крагујевцима, нишовима и то.

Има ли неких места која би требало избегавати из разноликих разлога?

Ovo si trebao pitati pre upisa