Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
jes, men mi tatko predejanicki kraj i ponosna sam si :))
E sad 'odo da zaradim 'leba, a vi juznjacite malo bez ja. :)
Probajte na kartu da nadjete Jasunju i Mrkovicu. :))
Неје у праву Пеки. Најпознатије место си је Власина.
А Владичкиан је познат само по металци. :)
Ово би стварно могло под Ниш. Мислим, мени је та Јужна пруга све испод Краљева па доле до Драча. ;) Ал' ај... ја сам се још забринуо да није неко отворио тему због ове песме...
http://www.youtube.com/watch?v=w11YgeIkTI8
Ne moz pod Nis. Leskovac si je Leskovac! A i vise volimo rostilj od bureci. :)
Чуј, Лесковац под Ниш. Самхаине, баш имаш смисла за хумор. :)
Ја сам чуо да су у ВР забрањене пластичне кесе у продавницама. Је л' то тачно?
jao, deda i baba su odande: deda iz Batulovca, baba iz Turekovca! Imam tamo dosta robine - Guberevac, Pertate itd.
Е мајке ми, јаки су ми ови из Лесковац, скоро као и ови из Ниш.
Sta bre skoro? Kome bre ti skoro? Ua! :)
Имате бољи роштиљ, то стоји.
jesu, jesu, al za sad retko ko, bolje rečeno, niko ne poštuje :)
Влајко, како је бити на бранику отаџбине?
Imamo i bolje zeMske!
Нећемо претеривати. ;)
Bez preterivanja.
Е онда дођем да извидим ситуацију, нисам био дуго па можда грешим. ;)
Imam osećaj da taj branik landara.
Pa dobro je, e stvarno kad razmislim ima vojske pun kurac...mada se sećam kako se puckaralo po okolini Bujanovca 2001.e godine :) neće valjda više :)
Је л' неко осетио удар метеора?
Мој брат га је видео. Где је гађ'о?
Изгледа да се велики метеор распао на више делова. Ја сам тренутно у Сурдулици, један део је пао, изгледа, на око километар од мене. Чуо сам да се десило и у Врању и у Бујановцу.
ШКК? Мој брат је малопре видео нешто на небу како се сручило. Иначе, у Краљеву смо и он и ја. Има ли последица?