Шумадија

1. Ма не, из Варварина сам али ја тако увек кажем, кад је овако за шире масе :)))

2. Аха. Па, што јес', јес'. :)

3. а ја сам из територијално једног од највећих села Шумадије...а? шта кажете на то? :))

4. Риспект. Лепа је Шумадија.

5. Jel' ovde treba da se javimo mi iz Zastavinog solitera u Kragujevcu?

6. Крагујевац град храбрих :))) КГХ задњонепчани матер им....

7. Jelenac srce Sumadije! :D

8. Niko iz Gornjeg Milanovca da se javi, majke vam ga... Pa, ovako, dobro ide u gradu, lepo znas kako, majke mi... Ima zenske ima sve...

9. Oooo, pa ti si blizu onda. Ja sam iz Čačka. :)

10. Ma bez Šumadinke nema dobre veze, jurio sam ih k'o mali počev u Vrnjačkoj banji. ;)
    Inače, gotivim Šumadiju, iako sam iz Vranja.

11. Jel' ovde treba da se javimo mi iz Zastavinog solitera u Kragujevcu?

Kurde, malo-malo, pa ti gostujem u soliteru! Možda smo se i sreli... :)

12. Имал голубара на том солитеру?:-) Ако околину Младеновца рачунате у Шумадију, и ја припадам ОВОЈ дружини...

13. Ja ne pripadam ni blizu, al bio sam u KG, GM i selima okolo...Upoznao dosta blentavog svijeta i oduševio se prirodom. Uzdravlju!

14. Имал голубара на том солитеру?:-)

Ne znam, stigla sam samo do petog sprata :)

15. Дзвирни на кров следећи пут. Можда сам тамо!:-)

16. Ја сам пореклом из Гараша под Букуљом! ГАРАШИ ШУМАДИЈА НИКАД ЈУГОСЛАВИЈА!

17. Дзвирни на кров следећи пут. Можда сам тамо!:-)

Nema potrebe da aktiviram strah od visine, javićeš se ti kad dođeš, ipak slatkiši čekaju! :))

18. Пуштам ПВТ, и налазим те по мирису ЕУРОБЛОКА! Шумадијо, шумадијо, ко би тебе оставио...

19. I ja sam iz Sumadije.. Iz Beograda.. Sumadijoooo rodni kraju moj :D

20. I ja sam iz Sumadije.. Iz Beograda.

To bi značilo da nisam napuštala Šumadiju ni za vreme studija! Koja sam Šumadinka, bre, ne mrdam od rodnoga kraja! :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.