Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
(iako je država) mislim da i ovaj "region" koji nam je dao take sinove kao što su Aca Lukas, Dejo Savićević i Mešja dobije svoju temu ovde...
Molim, da Crnogorci nastave...
EDIT: Kolega Samhain je sugerirao da i Vojvoda Đurišić zaslužuje da njegov zavičaj ima svoju temu ovde.
Nisam znao da je Lukas Crnogorac.
Убаци и војводу Ђуришића међ' ове легенде...
Ma Vuksanović, gde nije Crnogorac :)
Samhaine, prihvatam...ću ga ubačim.
Evo me, evo.... Tu sam
Ja sam poreklom Crnogorac :D
Doduše, još je čukundeda došao s planina u ravnicu, al' da ga jebeš, Crnogorac sam... Na neki način...
evo i mene...ovih mojih, Mićkovića, muških u Srbiji ima četvorica-ja, ćale, đed i prađed, ali ih je zato pun Nikšić... inače živim u Beogradu, ka' svaki pravi Crnogorac ;)
Hahahhaha ovo je super :D
Živjeli mi,dobri ljudi su četiri ruke...
Zdra'o bio
Riječima ne mogu opisat' svoju rodnu grud... krš, zato vi evo pjesma o njoj, momci su se maksimalno potrudili da je dočaraju.
http://www.youtube.com/watch?v=tbaMHI0odpk
Bra'o, to je to!
Grofe, zafali se crnoj gori što je oprđela mene i meśu
Jesmo na okupu?:)
Kako da nijesmo Vesnam, samo reči kad i đe (mojne samo Pljevlja i tako to, skoro pa vangranično) no tu nešto, u krugu od 10 kilometara.
http://apps.facebook.com/koja-vrsta--cgejdcj/?ref=sidenav&link=dashboard
Testirajte se! Kviz je genijalan.
Neće mene nešto taj link Valdemar, blokiraju mi odgovori.
Pa, i nema vas nešta! Jeste se osuli?
Moji kažu isto, da smo porijeklom iz Crne Gore, al da će biti sve u redu!
evo i ja da se javim da sam tu :)
Meni su čukunđed, pranđed, đed i otac iz Crne Gore. Krenete od Nišića magistralom ka Šćepan polju, pređete Javorak, i dođete u selo Rudinice u opštini Plužine i u kafani jedete priganice s medom, dok gledate u Pivsko jezero. Do jaja.
to je taj humor