Prijava

Мени нека тетка једном давно рече да смо порјеклом из Црне Горе, ал је то све баба скоро оповргнула рекавши да смо из Далмације. Јебига, ипак нисам ваш, а то вам је велики минус.

Gubite mi se iz Crne Gore, imate cijeli forum!!!

Faco, ako si iz Dalmacije, ja se odričem tebe dibidus...
Svi ste vi crnogorci, n'o sad kao nešto tu... aeeee...

Eh sad... Trt :))
Bih ja rado da mi put guzicu vidi, nego mi ga ne može bit :)

Pih znači nećeš da udostojiš novi sad svojom lepotom :)
Usput i ja se osećam malo ko crnogorac jer letujem tamo već 15 godina a nisam ni nešto vredan

Rekoh ja, svi ste vi crnogorci, nego aj' sad.... Kaćeš 'vamo? :)

''Bilo je ljeto šeset devete kada sam kupio stan u Budvi, nijesam znao što ću s parama a kad je para sve se nudi. Biješe Budva Bogami prazna ali su ljudi Bogami puni, stan sam kupio u gornjoj Budvi đe su žitelji pomalo ludi'' :)))

http://www.youtube.com/watch?v=0a-2-Qq81EE

Govna smo, može nam se.

Nemam ja ništa protiv...eto sad imate svoju državu pa tamo idite da budete to što si rekla da ste.....

@Pjer88 Нема потребе због појединаца да имаш такав став, вјеруј ми. Има свакавих људи овдје, као и свуда у осталом. Али неке званичне ставове, званичну политику и слично немој да поистовјећујеш са ставовима народа, ни у лудилу.

Хахаха, овај Пјер иде редом по региналном подфоруму и посере сваку тему која нема везе са Београдом лололо.

bas me zanima sta je na slikama/linkovima koje je postavio jer ih ne vidim

Ко је поставио слике/линкове?

Хахахаха, код мене тога ни у најави, него капирам нека тренутна фрустрација због нечега што је видио/прочитао ових дана.

Meni rade slike ne znam u čemu je problem....A sad mi ubagovala Vuka

Ne mrzim Crnogorce, al' nisam upoznao ni jednog da me nije razočarao kao čovek..o letovanjima necu ni da pričam,to je AKSIOM!!..I ja zaista tamo nema šta da tražim...ni jedna jedina stvar nije bolja nego bilo gde na zemaljskoj kugli...

Evo linka ako ne vidite slike

http://www.srpskilist.net/vesti/referendum-u-crnoj-gori

Видио сам слике, али сад се и ти враћаш у пизду материну. Било је шта је било, јеби га. У главном, ово за заставе - Албанска је могла да се носи у Улцињу, или на сјеверу Плав и Гусиње, јеби га, тамо је то становништво већинско. Ал' ове Хрватске заставе су дно дна, и то су биле обичне провокације, у главном Цетињана. Сјећам се утакмице Будућност - Војводина, финале плеј-офа одбојкашке лиге, играло се у Пг-у. Пред референдум пар мјесеци. Препуна дворана, и на западу јебеном група Цетињана којима је плаћено да дођу и да машу заставама. Значи, ако је њих било 100, застава је било 200, а међу њима и пар Хрватских. У том тренутку, кад су се дигле Хрватске заставе, добра група Варвара је аутоматски кренула према том дијелу трибина (а међу Варварима је однос Црногораца и Срба 50-50, али су сад сви кренули) и мислим да је тај дио трибина испражњен након те "интервенције".

Значи, све зависи на кога налетиш овамо, али реално, већина људи које сам ја упознао за вријеме које живим овдје су изванредне особе. Дошао сам са 5 година овамо, већ 16 сам овдје, Србин сам, али волим Црну Гору и волим људе одавде. А политичке игре су нешто сасвим друго, само вјеруј ми да политичке ставове званичне Црне Горе подржава мали број људи.

Ја сам пореклом из Боке Которске, тамо (конкретно, Херцег-Нови), колико сам обавештен, каменују аутобусе са Миловим присталицама сваки пут кад организује неки митинг, и тиме се поносим! :DD Мило је највећи хохштаплер и страни плаћеник у Црној Гори и шире, с*м му се у уста потплаћена... За ситне паре одвојио Србе од Срба!

Сјећам се утакмице Будућност - Војводина, финале плеј-офа одбојкашке лиге, играло се у Пг-у. Пред референдум пар мјесеци. Препуна дворана, и на западу јебеном група Цетињана којима је плаћено да дођу и да машу заставама. Значи, ако је њих било 100, застава је било 200, а међу њима и пар Хрватских. У том тренутку, кад су се дигле Хрватске заставе, добра група Варвара је аутоматски кренула према том дијелу трибина (а међу Варварима је однос Црногораца и Срба 50-50, али су сад сви кренули) и мислим да је тај дио трибина испражњен након те "интервенције".

За ово нисам знао раније, апсолутно сам одушевљен! :D

Веснооо, окле си ти :)

Iz śenokovskog djapla.Aj,śedi ne mlati.:)