Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
I'll leave this here!
EDIT Smarko seti se svog prvog posta izgubili ste Kosovo...Vi Srbi ste ga izgubili to si hteo da kazeš...a posle par postova tvrdiš da si Srbin i bla bla truć.....malo si kontradiktoran i da ne kažem khm khm...
Fali li tebe išta u životu?Išta?Fali li ti?Pitam te.
AJ preformuliši pitanje...ne kapiram sta me pitaš....budi preciznija ako je moguće...
Ne znam zašto sve ovo.Do 5 godina smo bili zajedno i ja i sada Srbe posmatram našim narod,to smo mi,mene je sve isto.Da li će me neko zvati crnogorkom ili srpkinjom,dođe mi na isto.Samo ne znam kako neko ima živaca da se svađa,kako ima vremena za ovako nešto.A to ko kod koga ide na fakultet ili na more,to nikakve veze nema.To mi je jako glupo i pomisliti,a ne pomenuti.
Partizankamara da se sutra cela crna gora izjasni da su srbi šta bi ti imao od toga?
Biću preciznija.Nijesam mnogo čitala postove,Srpkinja si,zar ne?I ja te pitam fali li ti išta u Srbiji?Zbog čega ti smeta neko?Zašto ti smeta što crnogorci dolaze kod vas na fakultet?
Da,Dušane,to sam i ja htjela da pitam.
Ту сам те и чекао...
Мислиш ли да ја из ЦГ треба да дођем да ти браним Косово кад ти нећеш да мрднеш гузицом? Размишљај мало ;)
Dakle hteli ste nezavisnu državu. Što onda svi uzimate dvojno državljanstvo da bi ovde studirali i lečili se za dz?
Time zauzimate mesto u Studenjaku nekom sirotanu iz Trgovišta koji oće da ozbiljno studira ali nema love., a vi ovde dodjete da ladite jajca i onda vas stric ili ne znam ko uvali u upravni odbor ili fotelju nekog preduzeća....
Budite dole svi direktori.
Imate valjda svoje bolnice i fakultete ,kao na primer Milov univerzitet.
Ja uopšte ne branim našu vlast što je priznala Kosovo,niti to odobravam.Ali,što Marko kaže,zar ja da dođem iz CG da branim srpsko Kosovo?
Nisam to rekao Smarko,aj pročitaj opet post i miči taj uvlakački smajli...
Govorim o tome da si čas crnogorac čas Srbin.....
A da ja vas nešto pitam... Što vi onda pijete naše pivo? Šupičku materinu!
Ako ćemo realno i ovo je problem. Mislim ako već se raspravljamo oko fakulteta i mora onda je i pivo problem.
A od ove rasprave nema 'leba, ne znam što se neko upušta u ovo.
Пушти га тамо, не зна што прича чо'ек, млати празну сламу, одох ја да јебем Црногорку једну што је боли курац што ти немаш паметнијег посла него да млатиш ође,.мој партизанкамара...
Idemo mi i u Italiju da studiramo,moš nam šta?Može li nam Berluskoni šta?
VEsnam Menjate teze, aj manje peni i pročitaj moje postove,ali sa uključenim mozgom....mene prvog zabole za Kosovo.
A što ti onda smeta CG?
Milice ja ne pijem NIkšićko pivo jer ima odvratan ukus i kakve to ima veze sa zauzimanjem mesta po fakultetima ?
Mene je ovo skroz glupo.
Pa kad ti pominješ glupu stvar kao što je izbor fakulteta zašto ja ne mogu pivo? Mislim, ajd' da seremo do kraja.
Хахаххахахахахаха овај ми је пресмијешан лик хахахахах оооо мајко моја :Д