Prijava

За име Милутина, јавите се да успоставимо локал-патриотску базу овде и докажемо да смо најјачи на Вукајлији. Апелујем на све суграђане да седну у Аутотранспорт (а посебно на возача Миша из Прогорелице којег поздрављам овом приликом) и дођу на ово место да се све лепо договоримо и пренесемо прави КВ дух овде.

Je l' Kraljevo dobilo ime po kralju?

Чек, чек... Зар се не каже Ваљево?

Ја мислио Крагујевац...

Иначе, има село поред Алексинца, зове се КраљЕво. Са нагласном на Е. Што тако, појма немам.

Крушевац, Крушевац.

Над Краљевом жива ватра сева... да видимо ког вукајлијаша нема...

Шта је ово?уопште се не јављају колеге Краљевчани :)

Hajde ako neko zna Vesnu ili Jasnu Arsenijević iz KV neka mi se javi.

Ja znam Natašu, ako ti nešto znači.

Чек, чек... Зар се не каже Ваљево?

Ahahahahahaha (ne mogu da prestanem da se smejem) hahahahaha

Polako, bre, treba da se izmigoljimo iz šuta i dopuzimo do tastature.

Краљево. И разрушено је лепше од многих градова у Србији.

Краљево. И разрушено је лепше од многих градова у Србији.

Tačno! ♥

Hajde ako ko zaista ima neke informacije gde šta kako i da li u vezi da neko dođe dole od majstora i pomogne ili bilo šta slično neka mi se javi privatnom porukom.

Moje Kraljevo si dosao da rusis!

Tri veoma dobra, priznata, kvalitetna čoveka, pa posle i autora ovog sajta su iz Kraljeva, grada koji je razrušen u zemljotresu. Insolent, Gručo i Žnji. Ne znam da li ima još nekog.

O zemljotresu se najviše pisalo na četu, kako smo se svi isprepadali, kako je bilo strašno, ne ponovilo se itd. Brzo smo svi shvatili da smo se lepo prodrmusali i to je to. Nikakva šteta nije nigde načinjena. Brzo smo i videli kako je prošlo Kraljevo i naravno izignorisali solidarnost sa tim ljudima, pogotovo sa autorima koji su odatle.
"Hvala bogu, nije se meni nita desilo. Njima je."
Započeta je sms kampanja za pomoć Kraljevčanima, na koju sam se odazvala, iako nisam sigurna gde će te pare završiti, znajući u kojoj lopovskoj državi živimo.
Malopre sam gledala na rts-u emisiju "da možda ne", Olivere Kovačević, vezanu za zemljotres. Najviše su me oduševili studenti koji su se organizovali i otišli u Kraljevo da pomognu koliko mogu. Pomogle su i mnoge ličnosti i to je potvredjeno od strane Kraljevčana u emisiji, ali njima i dalje puno toga treba, a zima stiže.
Osetila sam potrebu da napišem ovo i predložim nešto što nije nemoguće ostvariti.

Predlog ću namenski napisati baš na ovoj temi.
Želim da iskažemo solidarnos sa NAŠIM LJUDIMA IZ KRALJEVA, i uplatimo namanje 100 din, ili ko koliko može, na neki žiro račun koji bi nam poslali neki od nabrojanih autora.
Smatram da je humanost zakazala u celoj Srbiji iako sam nabrojala neke koji su se odazvali. Kod nas se sve brzo zaboravi. Svako od nas može da se odrekne jednog piva, pakle cigareta ili nekog sitnog zadovoljsta, a njima bi to pred zimu veoma značilo.
Pored toga što smo najpopularniji sajt, mogli bi da pokažemo i da smo najhumaniji.
Možemo naša svadjanja, prepucavanja, hejt i ostale loše stvari da ostavimo po strani, i pokažemo malo humanosti.
Ne znam koliko nas dnevno ima aktivnih, ali znam da bismo mogli da prikupimo novac za pomoć makar jednoj razrušenoj kući.

Слажем се са Маром, мислим да би леп гест био уплатити одређену суму. Како су иначе прошло ово троје поменутих? Како сам ја чуо, 90% кућа тамо има оштећење, било површинско, било тотално...

Маро, врло хумано и лепо од тебе. Свака част, то се цени.
Дакле, заинтересовани, ово је рачун на који можете уплатити помоћ:

Broj računa - 840-2390740-88
Naziv računa -Grad Kraljevo-sredstva za elementarne nepogode - zemljotres 2010

Преузет је са форума града Краљева.

Ne znam koliko nas dnevno ima aktivnih, ali znam da bismo mogli da prikupimo novac za pomoć makar jednoj razrušenoj kući.

Тако је. Нажалост има пуно случајева којима је неопходна помоћ, само ја знам неке екстремне где су се рушиле и по две куће, а ко зна колико их још има. Свака помоћ је добродошла, те бих још једном да поздравим Марино велико срце.

ЕДИТ: Што се нас троје тиче, о Гручимиру не знам ништа, надам се да је све добро, ваљда ће се огласити на овој теми. Што се Инсолент тиче, причали смо и има неке штете, нажалост, а код мене лично је све кул, мој део (Конарево) је најбоље прошао и штета је мање више минорна, али наравно има случајева.