Prijava

Nisam ni rekla za tvoje postove nego svoje, ispada da se tu nešto kurčim a nema nikog da odgovori.

Znam da si rekla za svoje, ali ti ja kroz to što neću da brišem ništa, govorim da ostaviš sve kako jeste, a drugi nek crvene, ako imaju obraza za to, naravno.
Čast onima koji će da pomognu bez upisivanja ovde, i onima koji nisu na sajtu, pa nisu videli temu.

I to što kažeš...

Ја сам послао СМС. Иначе ови млади треба да искористе прилику за волонтирање. Можда нађу неку рибу/дечка:))) Највеће љубави и највише секса има по радним акцијама, па ви видите :)))

Жњи, пријатељу, нема штете, добро је све! :)

Послао СМС, волонтирао, чистио, препокривао кров, све лепо, све фино, ако треба неком по Краљеву да се физикалише, обратите се, па да се организујемо.

Корлеоне, то једино ако је неко расположен за секс са бркатим саобраћајцима који волонтирају...

Као колега Краљевчанин захваљујем се на помоћи(сва помоћ је добродошла у овом тренутку),и драго ми је да видим да и даље има неко спреман да помогне.
Знам чак и једну породицу којој је неки тип понудио да направи нову кућу(негде у предграђу)
Маро,то је било веома хумано са твоје стране,кажем то пошто знам доста људи из околине које искрено заболе за наш мали град тј. ваде се на то како то није њихов проблем.

Е сад,пошто су сви испричали шта су имали о земљотресу,ја предлажем да пређемо на неку веселију тему.
Елем, које је ваше омиљено место за излазак?(увече или преко дана тотално је свеједно)

Дакле, Атос.

Videla sam šta se dešavalo na ovoj temi i imam samo dve stvari da kažem:
1) Maro, svaka ti čast, kao i ostalima koji na bilo koji način rade nešto konkretno po pitanju pomoći i volontiranja. Ne znam koliko vam je pametno da šaljete SMS, jer tako smo i gladnu decu s Kosova gledali kako mrljave parče leba na TV-u, pa čitali o Pahomijevom ganc novom voznom parku.
2) Vi koji ste angažujući svu svoju telegenciju našli nešto smešno ili vredno drkanja na ovoj temi te ste se shodno tome i izdrkavali - uvatite me za kraljevački kurac koji, kad se uporedi s vašim, i nije baš toliko imaginaran.

Ja mislim da ima jedna pozitivna stvar iz celog tog zemljotresa,srusen je Passage,ko je iz KV-a skapirace :)

Ja mislim da ima jedna pozitivna stvar iz celog tog zemljotresa,srusen je Passage,ko je iz KV-a skapirace :)

Moj čovek !

Ja samo da ozivim temu i da kazem da jos ni dinar ne uplatih. Kasno dodjem kuci, pa svaki dan odlazem za sutra. Do kraja nedelje svakako, inace zaboravih.

Није ми проблем да уплатим некоме из Краљева кога знам са сајта и коме конкретно треба. Немам поверења у општине и тако то. Добар део тих средстава оде на куповину кола ћерки председника општине. Тако то функционише. Знам колико је било покрадено за време обнове земље '99-2000.

Da se nadovezem na moj zadnji posto.Jel Passage srusen skroz???Nadam se da nista nije falilo Golubu i onom novom Bounty-ju.

Jebi ga, zloupotreba uvek ima, i treba biti obazriv svakako, ali ne mogu da isledjujem. SMS nisam poslao zbog lopovskog poreza, ovo je bar s te strane cisto. Nadam se.

Pacove, cenis da je taj Passage vaznija tema od humanitarne pomoci?!?!?!

SMS nisam poslao zbog lopovskog poreza, ovo je bar s te strane cisto

Јеботе, није ваљда да постоји порез на то? Јебем ти државу у пичку.
Битно је да су попови ослобођени пореза.

Kunem ti se, kad je pocela akcija - bilo je 50 dinara plus porez. Sad normalno, neces poslati samo jednu poruku, i svaki put treba da se osecam kao budala placajuci "drzavi" porez na humanitarnu pomoc. Neko je rekao da su sada skinuli porez, ali nisam proveravao.

Evo, Džimi, imam jedan predlog za tebe:
Meni je kuća sjebana, ali odvajam kintu koju zaradim da je odradim, ne čekam državu (čitaj: Godoa). S druge strane, škola u kojoj radim nalazi se u Vitanovcu, a znamo da je tamo bio epicentar. U ime škole ekipa nastavnika i ja jurimo donacije kako znamo i umemo. Ako si zainteresovan, tj. ako znaš nekog ko može da pomogne, daj mi njihove adrese, a mi ćemo da im pošaljemo mejl sa detaljima.

EDIT: Zaboravih da napomenem, sav novac se uplaćuje na žiro račun škole specijalno otvoren za ovu priliku baš zbog malverzacija i nemogućnosti čekanja glavonja da nam pošalju komisiju, a kamoli pomoć, tako da država i opština mogu da nam popasu poreze i sve one Vajferte i Jovanoviće kojima su se alavo nadali.

Inso, imate li neki žiro račun ili tako nešto?

Edit zbog Insoinog edita: postuj broj računa negde.

Tetka Drol - imamo devizni, juče otvoren, ali sve što šaljem šaljem direkt sa adrese škole, tako da ga nemam kod sebe. Ne znam da li sam jasna, umorna sam, valjda me razumeš - nemam dozvolu da tim informacijama baratam od kuće. Ako znaš nekog da je zainteresovan, daj mi njegovu adresu na insolentdefender@gmail.com, a ja ću sutra ujutru da mu pošaljem mejl iz škole.