Braća Hrvati

1. 1. Nemam pojma, ali jeftinije nego kod vas more (bez uvrede) :)
    2. Jeste
    3. Sigurno je

2. ro2808
    Aj da nakon ovog sata povijesti,okrenemo na nešto normalno šta san tija pitat prije al ste me zatekli malo

Imam u planu skoknit sa prijateljima do BG za Novu Godinu pa me interesira par stvari da znam odma

1-Kolike su cijene hostela ili nekog drugog malo jeftinijeg smještaja
    2-Čujem da je BG najbolji u ovom regionu za noćni život pa ako bi neko moga malo ukratko o tome
    3- i naravno,koliko je sigurno za grupicu Hrvata da se ode do BG :)

probaj sa google.com

3. Francuzi pričaju španski? Ili možda Englezi pričaju njemački?

Francuzi pričaju francuski.
    Englezi engleski
    Nemci nemački
    Srbi srpski
    Hrvati srpski
    Amerikanci engleski...itd

4. На основу чега закључујеш да Хрвати причају српски? Је л' тиме хоћеш да кажеш да су кајкавско наречје и чакавица српски језик? Зајеби Караџићеве наци-списе и Илију Гарашанина.

5. Jedino su me malo čudno gledali kad me je neko nazvao imenom, ali jebiga.

Jeste, Dub zaista čudno zvuči.

3- i naravno,koliko je sigurno za grupicu Hrvata da se ode do BG :)

Svuda ima budala, jbg. Možda ćeš naleteti na neku seljačinu, al ono, šanse su male. Možda je to tako iz moje subjektivne perspektive.

6. @ Ludi cak

Fala na odgovorima :)

Jeftinije sigurno nego more,znam iz prve ruke hehe

pjer88,fala i teb na opsežnom odgovoru ;)

7. 3- i naravno,koliko je sigurno za grupicu Hrvata da se ode do BG :)

Sigurno je. Dobro bez zastave i pevanja čaglave na Trgu. Ovako je prilično sigurno. Čak i svojim kolima da dođeš neće ti niko razbiti auto kao što rade u Hrvatskoj.

8. Ajde onda, biseru, reci mi koji se jezik priča u nedjeljivoj nam Bosni i Hercegovni?

9. И шта подјебавате човека који курац, није кул уопште.

10. Ajde onda, biseru, reci mi koji se jezik priča u nedjeljivoj nam Bosni i Hercegovni?

Mongolski "biseru".
    Evo ti nemoj sa mnom da se oko toga raspravljaš nego sada, kada si toliki pametnjaković, napiši ovde poreklo hrvatskog jezika, kada, kako je nastao, i sve o njemu, pošto znaš vidim. Ja nemam šta da pišem jer je to jezik isto kao i šatrovački što se priča. Evo ti taman tema pa raspleti o njihovom "jeziku" ali bez Švajcaraca i tako tih priča. Evo možeš i kopi/pejst neki ako hoćeš.

11. Čak i svojim kolima da dođeš neće ti niko razbiti auto kao što rade u Hrvatskoj.

Džoni, ovo je bilo sasvim nepotrebno. Uostalom, razbijali su i kola hrvatskih tablica u bg-u i pisali su o tome.

12. Pripovijetke sa Strmih livada su na spratu iznad, ovo je Bosna, drugar, ovdje je rat.

Ne mozemo vladu napraviti a kamoli voditi rat

13. Džoni, ovo je bilo sasvim nepotrebno. Uostalom, razbijali su i kola hrvatskih tablica u bg-u i pisali su o tome.

U Sarajevu ce ti ga razbiti samo ako ti je sal Celika u autu

14. Džoni, ovo je bilo sasvim nepotrebno. Uostalom, razbijali su i kola hrvatskih tablica u bg-u i pisali su o tome.

Ja nisam to čuo ali možda si i u pravu.
    Opet kažem, nemojte pogrešno da me shvatite. Daleko sam ja od mržnje, samo smatram da smo te Hrvate čupali iz govana i kada su u prvom sv. ratu bili gubitnici i u 2. kada su nas klali po Jasenovcu i sada se tu nešto kurobecaju.
    Nikada ne bih tukao ili bilo kako napao Hrvata samo zato što je Hrvat, čak bi i jeb'o nekom mamu da ih napadne zbog toga, ali smatram da su nacija koja nam je toliko mnogo zla nanela da je smešno gotiviti ih. Eto Jasenovac samo dovoljno. A gde je ostalo.

15. Za početak dovoljno

Daj bre dečko, ti si neozbiljan.

16. Ако будемо први у групи могу да нам пуше курац.

Објаснио си.

17. Sreća pa su uveli one univerzalne registarske tablice, bilo bi posla za limare i staklare vazda da je ostala ona entitetska podjela.

Karadžićevi naci spisi su pobijedili. Može lock teme i ako je moguće da se obori server na kojem je ova tema pospremljena.

18. @ro2808
    Opet ponavljam, ne mrzim te dečko, niti bilo kog Hrvata mrzim, samo smatram da ste ljigava pederska nacija kojoj smo milion puta pružili ruku i koja je opstala zbog nas a vratili ste nožem u leđima i toga nema više.

19. @ Johnny

Aha,ja sam neozbiljan,a ti si stručniji od svih jezičnih stručnjaka sa doktoratima
    Uostalom,šta teb neko to treba dokazivati.Onaj koji je u manjini uglavnom nudi dokaze da nije tako.Ti reci svoje a ja ću ti drage volje odgovoriti ;)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.