Braća Hrvati

1. Објаснио си.

Decxko, ne pratimo golf.

2. lolo denisx objasnio si :D ... i imam prijedlog , aj da se okupimo svi, i ponesite oružje i koju kurčeve već , pa da vidimo ko će prvi da zapuca.

3. Зајеби Караџићеве наци-списе и Илију Гарашанина.

Заборавио си идеолога геноцида - ЊЕГОША!!!

4. Decxko, ne pratimo golf.

Па шта пратите, Бахус?!

5. Denisx zemljače to si ti čitao moj neki tamo post ili si i sam imao šal Čelika na putu za SA?

E ljudi, jeste videli one nove nebulozne table SA je Senta Ada, pa ide 4s, a jadni Đarma kad bi s tim došao u Sarajevo :)))

edit A ovo što se tiče jezika...A kolosalni su. Prolazimo kroz Hrvatsku, upaljen radio i paz sad organizuju turnir za SAMOUBILE DOMOLjUBE DRAGOVOLjCE to su oni što su se ubili posle rata sećajući se rata. Ja im naziva turnira, ne znaš bi l' plak'o il crk'o od smeha.

6. Ja bih mu dao 15 minuta.

7. lolo denisx objasnio si :D ... i imam prijedlog , aj da se okupimo svi, i ponesite oružje i koju kurčeve već

Bolje je da svako ponese buksni i alkoholnog soka pa da ko ljudi sjednemo

Denisx zemljače to si ti čitao moj neki tamo post ili si i sam imao šal Čelika na putu za SA?

Ne, nego poznajem ljude koje razbijaju

8. Pa nećete ni vi bolje proći u Zenici sa šalom Želje ili Sarajva :)
    A tek Bošnje u hrvatskom delu Mostara sa šalom Veleža...
    Primitivizam je svuda, nego ja eto volim da zajebavam svoje šokice, pogotovo one udate za Srbe- Zašto nećeš da slaviš čoeku slavu, decxko Krvatice, zashto?
    Nijedna neće da slavi slavu, to mi je aman neko teško breme.

9. Bolje je da svako ponese buksni i alkoholnog soka pa da ko ljudi sjednemo

Pa kad se napijemo da svako zapjeva svoje - neko Rokija Vulovića, neko Tompsona, a neko Zilzal - zemljotres i Sajgonce.

10. Eh ti Hrvati u Mostaru su veci od onih iz Zagreba

11. aman aurora, što ti lijepo ne baviš se problematikom nacionalzima na balkanu kad znaš kako ćemo u kojem selencetu proć. na 10 min od mene su lopare, srpsko selo, sami srbi. ja tu izlazim nekad čoječe, normalno sve. do mog mjesta, bukvalno sastavljeno srpsko selo zato što sam na granici RS i FBiH , normalno ljudi se ponašaju. ustvari šta sam htjeo da kažem: najviše je do nas samih, koji ću ja kurac pravit se majmun omalažavajući hrvate il srbe kretajući se kroz njihovo mjesto uzdižući svoj narod. ja kolko znam to je nešto u vezi definicije nacionalzima. ne možete mi reć da ne poznajem i jedne i druge kad živim sa njima ! MRŠ

12. Bla bla, Čengić a?

13. Džoni, u pravu si. Hrvati pričaju srpski, a bosanci mongolski.
    Тийм, би монгол хэл жаахан мэднэ
    EDIT: Нэг хэл хэзээ ч хангалтгүй

14. Монголи причају српски, ви'ш да пишу черилицом.

15. Тийм, би монгол хэл жаахан мэднэ

Meni ovo u Bosni da kažu...

16. Pa kad se napijemo da svako zapjeva svoje - neko Rokija Vulovića, neko Tompsona, a neko Zilzal - zemljotres i Sajgonce.

Onda samo Buksni i da se sastanemo ovdje gdje Nele govori
    http://www.youtube.com/watch?v=4U2BlToyeq0&feature=related

17. bla bla znam đe su Lopare, ne brini, al ti svejedno ne kontam post. I kakve veze ja imam s ovim tvojim postom.

18. ovo su proroci

Пре ће бити хроничари.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.