Braća Hrvati

1. @ aurora072 pročitaj svoj post pa moj post, pa ako nisi još jednom pročitaj oba.

@GM možda jednim dijelom, al ko god ih je gledao, uvijek kaže ono eh da smo ih slušali.

2. Baš vas Manda nije sve sa Majevice protjerao i pobio k'o što ste kukali onomad?

3. Džoni, u pravu si. Hrvati pričaju srpski, a bosanci mongolski.

Dobar si ti momak Dub.
    Uživaj i man' se hrvatskog jezika kad ne postoji.

4. Бла бла, супер је то све. Докле год се не потежу крупна питања. Причамо о свакодневним стварима, слични смо, имамо исте проблеме, говна нас завадила, блабла трућтрућ. Али мене занима како обичан Хрват гледа на позицију ове персоне
    http://www.index.hr/images2/1000_kuna_wiki.jpg
    у хрватском друштву? Никад нисам хтео то уживо да питам Хрвате са којима сам причао, пошто сам се плашио шта би одговор могао да буде, а нисам хтео да кварим односе, јер су драге особе у питању. Ал пошто је ово интернет, нек иде живот.

5. bla bla meni su ovde otvarali teme da sam nerazumljiva ali ti si prejebao i mene.
    Kontam da hoćeš reći da si musliman ili šta? Ovo i nije tema o muslimanima nego o Hrvatima i ja o jednim i drugim imam sasvim suprotno dijametralno mišljenje ali hajd sad.
    Samo mi reci da si iz Teočaka :)

6. Уф, ја се онда извињавам (но пан интендид) ако сам промашио националност. Ништа онда, може и неко други да одговори.

7. Hrvati bacaju cveće na svaku vojsku koja uđe u Zagreb.

8. Људи, Хрвати и Бошњаци покушавају увек да се прича о њима, јер нико други и не жели да прича о њима, а ни са њима. Зар не схватате да ови идиоти опет хоће да нас гурну у неку Балканску унију? На наш рачун? Нема шта да се прича више са њима. Ваљда смо научили да не можемо заједно. Срба у ХР готово да више ни нема. У БиХ имамо своју државу од 49% територије. Наш циљ треба да буде не дијалог, него сепарација - сваком своје. И нема шта да се мрзимо више. Ова ситуације је као поновни сусрет мужа и жене који су се развели због катастрофалних односа -он тукао децу, она се курвала са нацистима и фашистима, он се коцкао са судбином, она му тровала родитеље, он је варао са комшиницом, она му узела пола куће, он јој сломио вилицу, она њему ребра... И шта више има да причамо на ту тему? Крај приче.

9. Зашто нико није увукао Ф.К. Црвену Звезду и Ф.К. Партизан у ову расправу до сада? / Zakaj niko ne bu uvučel N.M. Crvenu Zvezdu i N.M. Zagorje u ovaj diskusij?

10. Aj sad malo o braći pederima

Али мене занима како обичан Хрват гледа на позицију ове персоне

Imaš li neko teže pitanje? 100.000 posjetilaca na koncertu M.P. Thompsona u Čavoglavama. To vam je, radi usporedbe, kao kada bi na borbu guskova u Mokrinu došlo jedno 200.000 ostrašćenih Srba da lupaju jaja ili navijaju za nekog guska.
    Pa sad ti vidi šta je to "običan Hrvat".

11. Или као кад би на Цецин концерт дошло 100.000 срба. А, па то се десило. И сад, како ти гледаш на просечног Србина?

12. Jebali ih Crvena jabuka i Plavi orkestar, oni su za svu ovu plačipačkastu jugonostalgiju krivi. I onaj štakor Merlin.

13. ја немам пријатеље Хрвате и изузетно сам задовољан тиме.

14. cernogod
    Ceca i Tompson su isto? I ah, da, i na Cecin koncert bi došlo 100 tisuća Kroata, to ti garantujem.
    ......
    edi :))))
    Ante- Otac Domovine, eto kako ga zovu- odgovor za GM.

15. А какве уопште има везе то колико људи дође на концерт?
    Посећеност концерта је директан резултат маркетинга пре концерта. Ако се направи добар маркетинг, и Дејану Цукићу ће да дође 100 000 људи.

16. Ако се направи добар маркетинг, и Дејану Цукићу ће да дође 100 000 људи

Možda ako ih SS-ovci nateraju šmajserima ololololo.

17. 100.000 posjetilaca na koncertu M.P. Thompsona u Čavoglavama.

Сто му тисућа вафли!!!

Или као кад би на Цецин концерт дошло 100.000 срба. А, па то се десило. И сад, како ти гледаш на просечног Србина?

Мрзи ме сад да тражим ону слику "нот шур иф..."

18. А какве уопште има везе то колико људи дође на концерт?
    Посећеност концерта је директан резултат маркетинга пре концерта. Ако се направи добар маркетинг, и Дејану Цукићу ће да дође 100 000 људи.

Бићу оптимиста, па ћу само претпоставити да не знаш ко је МПТ.

Ante- Otac Domovine, eto kako ga zovu- odgovor za GM.

Мене је занимало шта Хрвати мисле о свему томе. Рецимо да је неко полу-реторичко питање.

19. Kad već pišeš 100 000 Srba, stavi i to jebeno veliko slovo. Pa neki ljudi vole tu muziku, i dolazili su ljudi i iz Bosne na taj koncert. Ne može se to porediti sa Tompsonovim koncertom. A opet, taj lik je napisao jednu pjesmu za vrijeme rata, zbog nje ga ratište više nije ni vidjelo. Ceca je ipak umjetnica.

20. Pre 2-3 godine smo na moru upoznali neki bracni par sa detetom, ljudi su bili toliko fini da odavno nisam video tako nesto. Tako da ne islim da su svi Hrvati isti, ima mnogo gorih Srba. Ali ih inace ovako u globalu ne simpatisem mnogo.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.