![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ја ово осим као трол, другачије не могу да схватим. србине.
Али поређење Цеце и Томпсона, мислим стварно :/
Не поредим ја њих, већ њихову публику, а то су исти плиткоумни људи, мање више.
А дубокоумни су они који слушају страну музику?
To nije tačno. Evo, npr, koliko nacionalističkih obilježja imaš na njenom koncertu, a koliko na Tompsonovom? Ceca je snimala muziku i prije rata, a ovaj je, kako sam već naveo, snimio prvu pjesmu na početku rata. Jednostavno se ne mogu porediti, ni oni, ni njihova muzika, ni publika.
. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Evo cernogod kaži ti meni da li je normalno da u jednom Neumu koji je jedini grad na moru za Bosnu i Hercegovinu i u koji dolaze isključivo muslimani glavni trg se zove Trg Franje Tuđmana, kompletna selendra je ispisana grafitima protiv muslimana i Srba a kad otvoriš prozor ujutro da udahneš zraka prepadne te ogromna šahovnica. Naime, na ostrvu preko puta, koje pripada Hrvatskoj, su pukli toliku šahovnicu, ne znam od čega je ono napravljeno, uglavnom se vidi iz svemira, sto posto. Gradom hoda lik koji preko čitavih leđa ima istetoviran kukasti krst iliti križ a u svakoj drugoj kafani je slika ili Tuđmana ili samog Ante Pavelića.
I sad ti meni kaži da ljudi nisu opterećeni. Jedini im izvor prihoda taj jebeni turizam, jedini im gosti ti muslimani al jok, jače je to od njih.
Pa Hercegovci su to.
ја нисам рекао да 90% Хрвата нису изкомплексирани људи, с тим се слажем. Говорио сам о публици СрБске мајке.
Шта са њима? И ко је назива тако?
Evo ja ti kažem da Cecu u Hrvatskoj i Bosni više slušaju,, obožavaju, vole nego u Srbiji.
Doduše istovremeno je i mrze, ali ona tamo garantovano ima više publike.
Uostalom ta žena, šta god ja o njoj kao umetnici mislila nema žive veze sa ratom, žrtvama, nikad je nisam čula da je davala izjave tipa Osvojićemo Zagreb, Sarajevo bla bla.
Nju mrze jer je bila Arkanova žena, pa to je isto kad bi neko tako bolesno mrzio Bosiljku faking Mladić, ili da ja npr. mrzim Ankicu Tuđman. Niđe veze, al eto...
Ja ne bih dala Dini Merlinu da uđe u Srbiju, ma samo da pređe Drinu. A taj Dino će da napuni Arenu tri puta, zar ne? A ne bih mu dala jer je đubre govnjivo takve izjave davalo i na taj način tako palio ostale ljude da mu šlajmara u facu nije dovoljna. I vidiš skoro su ga zvali u Zenici da peva na nekom humanitarnom koncertu, misliš da je došao?
Nije. Znaš ko je došao? Seka Aleksić. I od sebe platila čak i jebenu zeničku arenu i sve troškove. Naravno suvišno je pisati da je humanitarni koncert bio za muslimana, to uostalom nije ni bitno ali bitno je srati a ne davati jer si smrad.
Hrvati u akciji širenja bratstva-jedinstva.
http://www.knowledgerush.com/wiki_image/c/c1/Ustase1.png
Све најбоље хотеле на Јадрану држе странци. Хрватска има отприлике 9.3 милијарде годишње од туризма. Ипак, реалност је да јој остане шака евра која се потроши по кафанама и ресторанима и конобарске плате.
Hugo, Neum je u Bosni i Hercegovini, nema tamo hotela u vlasništvu nikakvog stranca, od tri predratna hotela jedan je zapaljen, drugi napušten a treći radi i nemam pojma ko ga drži. Poenta je da je domicilno stanovništvo-hrvatsko. Tamo neće doći ni Nemac ni Englez ni pička materina, dolaze ili su barem dolazili samo i isključivo bosanci muslimani jer kontaju da je to njihovo, domaće. Jest al u kurcu. Mene su nagovorili tamo da idem takođe muslimani, prijatelji jer znaju da neću da idem u Hrvatsku na more, Crna Gora odavno ne dolazi u obzir a deca su gledala tako molećivo. Samo što sam ja kontala druže moj da se struktura domaćeg stanovništva promenila ono- prodali kuće, kupili drugi i tako. Kad ono...
A tek doživljaj na putu...Brži i lakši put do tog jebenog Neuma ti je preko Hrvatske, imaš nekih dvadesetak kilometara pa na po puta uđeš, kao, na teritoriju BiH i to ti je Neum, ideš dalje plažu i po i nastavlja se opet Hrvatska. Teži put i obilazniji je preko čitave teritorije koja pripada BiH ali to su kamenjar i vukojebina u kršu. I moj pametni čoek umesto da slaže da idemo u Split npr.on na ulazu na tom graničnom prelazu kaže da mi idemo za Neum i carinik, hrvatski ladno kaže- Vi ćete okolo, razbijena vam je šoferšajbna /naravno neka tačkica je bila, ja je nisam videla al on jeste./ I neka je on mene poslao okolo ali to je bila ona godina kad su vladali neviđeni požari okolo i mi kao ovce okrenemo sa sve decom i bukvalno gore upadnemo u požare. Jedva smo mi živu glavu izvukli.A on je npr. znao za taj haos okolo, ali ipak nas je poslao tamo. I šta ja da mislim o njemu? I njegovoj demokraciji i ljudskosti, eto hajd kaži.
ИМА ЈЕДАН НАРОД КОМЕ НИШТА НИЈЕ ГАДНО.
Јован Дучић о Хрватима
Jebena ona Svitava, auroro. Ima u Neumu onaj vas zenicki hotel
Ehe, vidi se ko zna okolne puteve. Svitava majku joj jebem. Danas mi je smešno ali onda...
Sin me u jednom momentu pitao Mama, hoćemo li mi preživeti?
Na kraju mi ispilimo u nekim Čepikućama, tamo stoji samo malogranični prelaz, ne možeš preći na normalne pasoše, tip se tek isprepadao- nikad nije video srpske posleratne pasoše i opsa eto nas tamo. I tek kad je nazvao mobilnim čoveka kod kojeg smo rezervisali sobu da taj potvrdi da idemo kod njega pustio nas je i to nakon što je došao po nas. Doduše ja mu ne bih ni mrdnula otud nazad u onaj pakao, al hajd sad. A hotel, taj zenički Zenit se zove, on je napušten, jedan od ta tri koja sam gore nabrojala, propast živa, inače je bio jedan od boljih hotela u koje sam ikad nogom kročila, napravljen neposredno pred rat, nekih 5,6 godina možda.
Ma sad se nesto spore oko toga cije je vlasnistvo, po pravilu trebo je biti od zeljezare Zenica ali ne daju braca Hrvati.
Jeste li čuli da je Mitrović izbacio Hrvoja iz Kursadžija zbog toga što su mu Hrvati oduzeli jahtu? Pravda za Hrvoja! Čekaj, ako mu sutra neki Ganci loše opere šoferšajbnu, šutnuće Salvetu? A ako mu neki Bosanac pojebe ženu, pa-pa Fiko itd. Pa ljudi moji, ako ode i Đuro Palica, ja više neću gledati Kursadžiije, ozbiljno vam kažem!
Pa to je čitava poenta mojih postova ovde. Čuj ne daju, to nije hotel, to je grad-hotel, gradila ga Željezara, njeno vlasništvo, sve. I sad će braća iskopati tamo neki porez ili glupost i jednostavno- oteti. Kao i iks drugih odmarališta i svega po svom Jadranu što su oteli. A npr.oko onih konja lipicanera ili kako ih oni zovu lipicanača su, o majko moja, dizali toliku frku što smo ih odveli pa neuhranjene vratili. Mislim da se Tadić i tad nešto izvinjavao.
Jebali ih konji, oteli ljudima toliku imovinu, ne daju im stanarska prava al smo do Strazbura stigli zbog dvanaest konja. E, to je kad ne daš svoje a treba ti i tuđe.