Eternal quest

1. Гамби, преко ког програма си отворио слику?

2. Otvarajte sliku preko notepada ili wordpada, svejedno....

Za 19.
    Malo se igrajte zvukom.... Puštajte ga naprijed, nazad,

:::::obrnuto od naprijed:::::::

i slično.....

3. Отворио сам преко нотепада и добио сам гомилу рандом бројева, знакова и слова...

4. otvori u wordpadu i prelistaj text malo udesno... Rješenje je baš omeđeno...

5. Како си се ти тога сетио? :)

6. Tako što sam jedno 4 sata buljio u sliku, otvarao je po fotošopovima i kurcima.... I onda iz očaja počnem otvarati u raznoraznim programima....

Dakle - nisam se sjetio nego sam išao na metodu pokušaj-pogreška. :D

7. Супер, ај сад дај неки хинт за 19. :))

8. Nasao pass i user za 21a, ali ne znam gde da ih unesem.
    Peki citaj sors pazljivo.

9. Na drugoj slici treba da se ukuca BEGINNING

10. Koji je user i pass, Gospe ti?

Pošalji mi na PP

Peki: POSLUŠAJ TALASE. Samo ne u toj ekstenziji, no u onoj klasičnoj :D

11. Skoćimiše aj mi baci PVT de da nadjem fajl za 19 i šta da mu radim.

Možda ovo što ja slušam uopšte nije to. Jebem ti život i igricu i sve u pičku materinu, ko je napravi ovako nenormalnu. Oću dubijam orkove i elfove, a ne ove pičke materine, al zarazno jebem ti kurac.

12. Људи, ја сам на 18. нивоу и немам појма шта да радим... У сорсу пише "save", овамо ништа.... горе пише "upstairs"....

13. Peki brate sačuvaj sliku, otvori je u notepadu i valjda u prvom redu ti piše htm adresa. Ako hoćeš pustiću ti PVT sa odgovorom.

14. Skočimiše hvala mada još se mučim :)

15. I ja se navukla na ovo...Peki, sacuvaj sliku i otvori je u Wordpad-u, negde na pocetku pise ti adresa i skocices na sledeci nivo...:)

Meni treba neki hint za 19. Nasla sam fajl ali nista ne razumem sta kaze. Zvuci kao turski.

16. HINT za 19
    Slusajte melodiju "vica versa" :)

17. Јао људи, ја сам већ прошао тај 18. ниво и после кад сам играо сам опет дошао до њега и заборавио како се пролази, сад знам, наравно...

18. јел може да се обрне игра или идеш у недоглед?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.