U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Гамби, преко ког програма си отворио слику?
Otvarajte sliku preko notepada ili wordpada, svejedno....
Za 19.
Malo se igrajte zvukom.... Puštajte ga naprijed, nazad,
i slično.....
Отворио сам преко нотепада и добио сам гомилу рандом бројева, знакова и слова...
otvori u wordpadu i prelistaj text malo udesno... Rješenje je baš omeđeno...
Како си се ти тога сетио? :)
Tako što sam jedno 4 sata buljio u sliku, otvarao je po fotošopovima i kurcima.... I onda iz očaja počnem otvarati u raznoraznim programima....
Dakle - nisam se sjetio nego sam išao na metodu pokušaj-pogreška. :D
Супер, ај сад дај неки хинт за 19. :))
Nasao pass i user za 21a, ali ne znam gde da ih unesem.
Peki citaj sors pazljivo.
Na drugoj slici treba da se ukuca BEGINNING
Koji je user i pass, Gospe ti?
Pošalji mi na PP
Peki: POSLUŠAJ TALASE. Samo ne u toj ekstenziji, no u onoj klasičnoj :D
Skoćimiše aj mi baci PVT de da nadjem fajl za 19 i šta da mu radim.
Možda ovo što ja slušam uopšte nije to. Jebem ti život i igricu i sve u pičku materinu, ko je napravi ovako nenormalnu. Oću dubijam orkove i elfove, a ne ove pičke materine, al zarazno jebem ti kurac.
Људи, ја сам на 18. нивоу и немам појма шта да радим... У сорсу пише "save", овамо ништа.... горе пише "upstairs"....
Peki brate sačuvaj sliku, otvori je u notepadu i valjda u prvom redu ti piše htm adresa. Ako hoćeš pustiću ti PVT sa odgovorom.
Gamby, imaš PP.
Skočimiše hvala mada još se mučim :)
I ja se navukla na ovo...Peki, sacuvaj sliku i otvori je u Wordpad-u, negde na pocetku pise ti adresa i skocices na sledeci nivo...:)
Meni treba neki hint za 19. Nasla sam fajl ali nista ne razumem sta kaze. Zvuci kao turski.
HINT za 19
Slusajte melodiju "vica versa" :)
Јао људи, ја сам већ прошао тај 18. ниво и после кад сам играо сам опет дошао до њега и заборавио како се пролази, сад знам, наравно...
јел може да се обрне игра или идеш у недоглед?
30 lvl-a