Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Гамби, преко ког програма си отворио слику?
Otvarajte sliku preko notepada ili wordpada, svejedno....
Za 19.
Malo se igrajte zvukom.... Puštajte ga naprijed, nazad,
i slično.....
Отворио сам преко нотепада и добио сам гомилу рандом бројева, знакова и слова...
otvori u wordpadu i prelistaj text malo udesno... Rješenje je baš omeđeno...
Како си се ти тога сетио? :)
Tako što sam jedno 4 sata buljio u sliku, otvarao je po fotošopovima i kurcima.... I onda iz očaja počnem otvarati u raznoraznim programima....
Dakle - nisam se sjetio nego sam išao na metodu pokušaj-pogreška. :D
Супер, ај сад дај неки хинт за 19. :))
Nasao pass i user za 21a, ali ne znam gde da ih unesem.
Peki citaj sors pazljivo.
Na drugoj slici treba da se ukuca BEGINNING
Koji je user i pass, Gospe ti?
Pošalji mi na PP
Peki: POSLUŠAJ TALASE. Samo ne u toj ekstenziji, no u onoj klasičnoj :D
Skoćimiše aj mi baci PVT de da nadjem fajl za 19 i šta da mu radim.
Možda ovo što ja slušam uopšte nije to. Jebem ti život i igricu i sve u pičku materinu, ko je napravi ovako nenormalnu. Oću dubijam orkove i elfove, a ne ove pičke materine, al zarazno jebem ti kurac.
Људи, ја сам на 18. нивоу и немам појма шта да радим... У сорсу пише "save", овамо ништа.... горе пише "upstairs"....
Peki brate sačuvaj sliku, otvori je u notepadu i valjda u prvom redu ti piše htm adresa. Ako hoćeš pustiću ti PVT sa odgovorom.
Gamby, imaš PP.
Skočimiše hvala mada još se mučim :)
I ja se navukla na ovo...Peki, sacuvaj sliku i otvori je u Wordpad-u, negde na pocetku pise ti adresa i skocices na sledeci nivo...:)
Meni treba neki hint za 19. Nasla sam fajl ali nista ne razumem sta kaze. Zvuci kao turski.
HINT za 19
Slusajte melodiju "vica versa" :)
Јао људи, ја сам већ прошао тај 18. ниво и после кад сам играо сам опет дошао до њега и заборавио како се пролази, сад знам, наравно...
јел може да се обрне игра или идеш у недоглед?
30 lvl-a