Eternal quest

1. Једино што знам је Порлан, Апстеирс и Сејв... :/

2. Nemam ama baš nikakvu ideju šta duradim.

3. Aa, kurac i lvl4! Ok, skontao sam, details(...), 3 udaljena svetla na slici, ime slike "road small", vazi, mala svetla u daljini, ali dalje od 20 sinonima ne mogu! Kako sam glup... Jebeno sam i "fireflies" pokusao...

4. No, lvl18, vi ste kontam u ozbiljnijem problemu :)

5. Brate, 'el sam nindža, il' sam mindža... Ali moram da postujem šta sam sve nalupetao.

6. Imaš već hintove ovde na temi ja mislim. :)

7. Dot(s), light(s), punkt(s), punct(s), punctuation(s), fireflies, glow(s), exit, end (debil), roadsign, signpost, sign, ponds, puddles, houses, windows, trees (debil), streetlight(s), pole(s), sun(s), horizon, stump(s), trunk(s), cars, farlights, gates, portals, "...", ellipsis, ways, paths, pathways

8. E, što mi reče, mindža sam ispao, pogledao sam hintove... A prvo čega sam se setio je bilo da prebacim u microsoft paint, uvećao sliku da vidim to sitno, ne vidi se ništa, važi doviđenja. Ovo ne bih u životu provalio... Koliko do juče, verovao sad da sam smart!

9. Hahahahaha :))

Ćuti, meni u interesu da što brže svi napredujete, treba mi pomoć na 18-om. Nema šanse ja da rešim ovo, a ni Pekiju baš nešto ne ide. :))

10. Kako je glupo! Ja ne znam da je Tolkien napisao delo "two towers"! Opet komplikujem, jebem ti kurac, kucao sam 50 puta Username: John Ronald Reuel Tolkien password "The two towers" sa kombinacijama razmaka i velikih slova, i zamenama username-a i passworda... A pritom se adaptacija zove "THE two towers"

Nisi ti glup Vehbija, zapravo su svi drugi glupi :) maznim potezom slepljuje sebi šiške na čelo i smejulji se tupo kao da to radi neko drugi

11. Evo presao 18.

HINT
    Program u kome otvarate sliku, nije bas predvidjen za to. :)

12. Ejlijen daj još hintova keve ti. Popizdeo sam skroz.

13. Program za obradu teksta. Najosnovniji.

14. DOJAJA! PREŠAO! Hvala.

15. Haha koji sam nub. Sad sam zabo na 19. Nije mi jasno šta kaže ova čamuga.

16. Zovi Bantua da prevede.

Samo da se pohvalim, sedmicu sam razvalio :) a ovaj vampir će morati da čeka da se vrnem iz škole, 'bem ti guglanje spekulativne evolucije.

17. Bantu bate, pomagaj. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.