Eternal quest

1. Ja sam sve i svašta probao, sad sam dohvatio rečnik i stigao sam do 131. od 100.000 reči, ima sve da prekucam i da pređem pa makar crk'o...

2. Ako je u pitanju francuski riječnik ganjaj pojmove u vezi željeznice. A ako je engleski riječnik - džaba ti....

3. Francuski naravno, guglao sam isto i kažu reč na C ili W je šifra, to sam uhvatio da prepisujem, al' ima ih dosta...

4. Мооолим вас дајте рјешење за левел 19 вртим ово срање по Аудаситију већ сат времена не контам шта говори јоооој

5. E nasao sam nesto zanimljivo na nekom forumu, chemin de fer znaci bukvalno way of iron, i kazu da se tu nesto treba promeniti i da je to resenje, ali nisam uspeo da nadjem sta tacno.

6. ево још нештоо:
    кад укуцам chemindeferdunord.htm избаци The old railway company.
    и када укуцам sncf.htm изађе Société Nationale des Chemins de fer Français.

7. прешао сам! :Д рјешење је: pof i

8. AJ pusti PVT sa rešenjem :)

9. I da l' je moguće da sam ja 278 francuskih reči kucao kao idiot da bi na kraju ispalo da je rešenje na engleskom ?
    Za 21 je ovako:
    Oni brojevi dole su brojevi slova koja u alfabetu i daju : No where.
    E sad kad se ukuca nowhere.htm iskoči "Now here we are nowhere. Go somewhere."

10. pretpostavljam da je path of iron? Pu bem ti sunce..... A pokušavao sam way of iron :D

11. јестеее :Д ајооој на 21 треба нешто да се рачуна јер кад укуцаш right избаци I've always hated math...

12. Jeeeeej presao jebeni sugavi level!!!!

EDIT Tek sad vidim, i vi ste presli, cestitam!

13. аааа сабирам јебене бројееевее већ 2 сата и кад сам укуцао 62 изашло ми је Why are you so positive?

14. view-source:http://www.eternal-quest.net/further/
    stigo sam do 6 i idem na

evanescence.htm

Yes, you are correct, the band is called Evanescence.

But on the picture isn't the whole band!

P.S. That anagram wasn't too hard, was it? :)

pa idem na
    amylee.htm

Yes, that's correct.

But do you know the song she sings?

pa idem na
    hello.htm

That's right. The song is called "Hello".

And what was the name of the singer again?

<!-- What would you say if you met her? -->

pa idem na
    amy.htm

Yes, that's correct.

But do you know the song she sings?

-------------------------------
    i tako me vrti vec dugo...molim vas, samo mi recite jebeno resenje

15. p.s. ako vaj jebu binarni brojevi koristite digitron od kompjutera, samo otkacije da Bin pa posle vratite na Dec

16. Sosino, pjesma čiji tekst vidiš na slici se zove Hello.
    Ostalo ćeš skontati.

Sad malo 21.

goran92
    аааа сабирам јебене бројееевее већ 2 сата и кад сам укуцао 62 изашло ми је Why are you so positive?

Odlično, dao si mi ideju da oduzmem brojeve. RIGHT je redom - 18, 9, 7, 8, 20. Kada oduzmemo sve ovo dobijemo -26.
    Kada ukucamo ovo autor veli: 3 = t(h)ree a sam naslov je I don't read arabic numbers.

17. Kada se ukuca twentysix.htm izađe:
    26 °C

18. Citiram Sos-a (covjek trenutno u krevetu): "Molim te procitaj malo pazljivije ovo sto sam gore napisao i videces da sam provalio ime pesme. Ne zelim da razbijam glavu, zato mi daj odmah resenje."

19. Rešenje je helloamy.htm poslao sam mu na private

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.