Remac
Citiram Sos-a (covjek trenutno u krevetu): "Molim te procitaj malo pazljivije ovo sto sam gore napisao i videces da sam provalio ime pesme. Ne zelim da razbijam glavu, zato mi daj odmah resenje."
26°C.... I ja sam dobio to, al' šta sad, majkamustara?
Jesi li probao u kelvine i farenhajte ili u rihterove i merkalijeve? Vidjećeš kada rješenje bude nešto sasvim lijevo.... Glava me zabolila od ovog.
Znači ovako:
nowhere.htm - Now here we are nowhere. Go somewhere. (Now here)
somewhere.htm - Well, yes, don't just stand there. Go someplace.
right.htm - I've always hated math... (Right, i mean wrong)
twentysix.htm - 26 °C
-26.htm - 3 = t(h)ree (I don't read arabic numbers.)
62.htm - Why are you so positive?
Ovo imamo za sad... A rešenje je verovatno* nešto što je toliko očigledno da nije moguće da smo ga preskočili...
A? o_O
Prvi put čujem za to... Pa odakle ti to ako nisi igrala uopšte? I zašto misliš da to ima neke veze sa ovim, to je očigledno samo do tvog kompa, meni se to ne dešava, a igram :)
Ma nisam jedina, to je što me brine. Da jesam, rekla bih da sam ja zakačila neki virus, i šta'š.
Eto, toliko. Rekoh da i ja kažem nešto na ovu temu. To je sve što znam o igrici. :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Citiram Sos-a (covjek trenutno u krevetu): "Molim te procitaj malo pazljivije ovo sto sam gore napisao i videces da sam provalio ime pesme. Ne zelim da razbijam glavu, zato mi daj odmah resenje."
Pardoniram, nešto me jebe koncentracija....
26°C.... I ja sam dobio to, al' šta sad, majkamustara?
Jesi li probao u kelvine i farenhajte ili u rihterove i merkalijeve? Vidjećeš kada rješenje bude nešto sasvim lijevo.... Glava me zabolila od ovog.
Znači ovako:
nowhere.htm - Now here we are nowhere. Go somewhere. (Now here)
somewhere.htm - Well, yes, don't just stand there. Go someplace.
right.htm - I've always hated math... (Right, i mean wrong)
twentysix.htm - 26 °C
-26.htm - 3 = t(h)ree (I don't read arabic numbers.)
62.htm - Why are you so positive?
Ovo imamo za sad... A rešenje je verovatno* nešto što je toliko očigledno da nije moguće da smo ga preskočili...
REŠEEENNNNN 21!!!! JEBEM TI NIVO KOJA GLUPOST!!!!
VIRUUUUSSS
Je l' vam se pojavljuje Eternal Questov prozorčić svuda na sajtu?
Stala sam na 20a, i kad vidim šta predviđate u sledećim nivoima, nemam volje da nastavljam dalje :D
ponekad se javlja, ne stalno
I ponekad je dovoljno. ŠKK?
al ne svuda na sajtu.... otkucam samo šifru za taj nivo i više se ne pojavljuje
Da, ali ja i ne igram to uopšte!
ahahah.... Jbg, počni da igraš, makar da ima razlog da se pojavljuje :)
luli...isti problem...ubija
Haha, dakle marketing. :)
Gde vam se pojavljuje prozorčić? Ovde, na Vuki, ili dok igrate?
Koliko znam, nema virusa, i ne znam o kakvom prozorčetu govorite.
Ovdje na Vuki, svuda. Npr, na forumu sam, a taj prozorčić me prebaci na čet. O?
A? o_O
Prvi put čujem za to... Pa odakle ti to ako nisi igrala uopšte? I zašto misliš da to ima neke veze sa ovim, to je očigledno samo do tvog kompa, meni se to ne dešava, a igram :)
Ma nisam jedina, to je što me brine. Da jesam, rekla bih da sam ja zakačila neki virus, i šta'š.
Eto, toliko. Rekoh da i ja kažem nešto na ovu temu. To je sve što znam o igrici. :)
meni se desava isto a ne igram...mozda je to ZNAK...8)))) ;)
Možda ste PRSLI?