S kim ste od poznatih osoba popili piće

  1. Са Неђом и Миланом Таротом, једном приликом на стручној екскурзији у Новом Саду. Седели су у једној улици близу неког парка, а из те улице се улази у ту главну, велику улицу, у то шеталиште, како се већ зове. Имам слику њих двојице, али штета, било ми глупо да се сликам са њима, нисмо хтели људе да замарамо пола сата, јер је било више нас.

  2. Pošto u Beogradu blejim u jednom kafiću gde se glumci okupljaju, mogu slobodno da kažem da sam pila sa celim JDP-om i pola Ateljea.
    Od sportista, pa dosta sam popila iz usta Saše Starčovića, i to je to.
    U Klubu Književnika sam posedela s Ršumom, Kaporom, i još nekim... Ti pisci baš fini ljudi, razgovori su nezaboravni.
    Seka Aleksić mi bila u kući, ne znam kojom igrom slučaja.

  3. Dobrica Erić, Dejan Cukić i Viktorija.. Beše to davno u Herceg Novom na festivalu mimoze.

  4. Са Франћеском Тотијем, 2010. када сам седео са другаром у Харрис Бар-у у Риму. То је иначе неки фенси издркани локал а мени се дигло мудо да баш ту пијем фука која је 6 евра јебем им оца лоповском (нормална кафа је 90 центи). И седимо ми ту кад долази Тоти у качкету и цвикама, и каже другар да је то он, ја не верујем, онда лик скида наочаре и није имало шансе да се омаши тај орловски нос и плаве очи. Устанем лепо, приђем, кажем ми смо фанови Роме из Србије, бла бла бла, ош да ти платимо фука? Каже он да може пошто смо нормални и седео је тако са нама једно 10 минута па је отишао негде. И тако сам пио кафу са Тотијем.

  5. Са Џеном Џејмсон.

  6. Кацам седео у сепареу са Тармијем, а он комиран само зове ликуше ваћари их, а све фрај лоло.

  7. Jednom sam u Budvi pio piće sa Ojdanićem. Nisam baš pio, al moj sto je bio do njegovog separea. U separeu sve klinke ne zna se koja jača i neki njegovi pajtosi.
    I kad sam malo popio i ja počnem da se derem ero ero ero!! on me pogleda i nasmeje se i raširi ruke da me pozdravi, a ja srednjak! evo ti kurčina ero, popuši mi, počnem ja, nije prošlo ni minut a obezbeđenje me je uljudno zamolilo da naglavačke izađem iz kluba.

  8. Е да наставим причу шта се дешавало касније то вече.

    Овако, кад је Тоти оно кренуо, добаци ми прекаљено визит картицу и каже да га зовем то вече око десетке јер је сконтао да смо кул момци и хоће да нам покаже зашто га зову принц Рима. И тако ја и другар базали по граду, гледали неке споменике, фонтане, пичке материне и негде око десетке узмем ја да зовем Франћеска. Мислио сам неће да се јави, кад оно, јави се и каже "Момак, реци ми улицу где се налазиш и долазим по вас". Ја му кажем и чекамо ми тако, нису прошла два минута, стаје црни Ламборгини Гаљардо, другар седне на задње седиште а ја на предње. И каже нам Франћеско "Момци, ја сам вечерас заузет, морам жену да водим на балет или тако неко срање али вас зато водим код мог пријатеља Силвија, он ће да се побрине за вас". И кад је то рекао, отвори ми касету а унутра коканиђе за кило. Ја се прво нећкао али је искусни голгетер Роме дао гас па ми се услед невезивања појаса нашао нос у колумбијској белини.
    Вози он нас тако, ја шмрчем на свака два минута, била нека много добра гудра, и прича нам како се сморио више од фудбала. Каже има толико пара да му је све досадно, и курве и дрога и тај Ламборгини га сморио, каже, посто породичан човек, жена, деца, кућа и то је то, ништа га више не занима.
    Тако се возимо, већ смо негде на периферији када Франћеско скрете у неки неасфалтирани пут. Ја сам помислио одоше бубрези, кад оно. Кад оно стајемо испред неке капије, има две тоне ако не и више. Отвара се сама и уђосмо унутра. Кроз неки дрворед довезе нас он до виле, а она као Палата Федерације јеботе, нема јој краја. И стане Франћеско ту и каже "Момци, морам да вас оставим, ништа се не брините то је један мој веома добар пријатељ, има да се проведете царски. А ти момак, јави се понекад, мојне си здапи, хоћу ја да платим кафу следећи пут" рече и даде нам по петсто евра, за такси рече и оде уз рику моденске звери.
    Ту нас је дочекао батлер, фин господин, енглез чини ми се и рече нам да га пратимо. Уђосмо тако у предворје, а оно злата колико хоћеш, ко Таџ Махал се сјакти на све стране, друг у чуду а и ја. Кад ме нешто потапша по доњем делу леђа. Окренем се, нема нико, на другу страну, нема нико. Ја опет зинуо у ону силу луксуза кад ме опет нешто потапша и накашља се, погледам доле, кад оно нико други до Силвио Берлускони. Утегао се у одело, свеже офарбан, матори ко праћка јеботе. И каже он нама "Момци, добродошли у мој скромни дом. Вечерас ћу бити ваш домаћин али ће вас забављати ове лепе даме", у томе изађоше једно двадесет врхунских пичака, црне, беле, жуте, црвене, плаве косе, црне косе, без косе, ма какве хоћеш. И похваташе нас за руке и одвукоше у једну собу а чика Силвио маше из позадине и показује прстом на батлера који носи за нама пун послужаоник кокса.
    Провео сам се ту ноћ као никада до сада, стварно ноћ за памћење. И тако сам упознао и Силвио Берлусконија, истинита прича.

  9. Baroncino jedna, aj ovo ti sve verujem, ali za lamborgini si slago. Nema zadnje sediste. lololo

  10. отвори ми касету а унутра коканиђе за кило. Ја се прво нећкао али је искусни голгетер Роме дао гас па ми се услед невезивања појаса нашао нос у колумбијској белини.

    Brate, zar nije kada da gas da se zalepiš za sedište, a kada zakoči da ti se nađe nos u kaseti? lolo

  11. истинита прича

    lolo

  12. Хоћете да кажете да лажем? Свашта!

  13. Banula mi je Marija Karan na kucnu zurku. Tj. nije meni. Nego sestri. Ali ja sam bio tu. I ja sam sisao po nju sa njenim burazerom da je dopratim do stana. Eno idalje mi stoji neoprana casa iz koje je pila tog cetvrtog januara.

  14. хахаах ех тај 4. јануар :))

    ЕДИТ: нисам требо да коментаришем пребацићу своју наачу слику са маскераном на претходну страну.. тја

  15. Jesi dodirivao čašu svojim penisom? Ako nisi javi se na pvt da se dogovorimo oko cene.

  16. Bojane imam starijeg brata tako da samim tim sto je stariji on polaze 51% prava na casu te stoga ja nemam pravo da je prodajem preko interneta. Nadam se da ces razumeti. :)

  17. Ukratko, baca ga na čašu. lolo

  18. Kad se pre ovaj Marko vratio jebo ga vrag... MUTD mogao si jednostavno reći da si dodirivao čašu penisom, a ne da tu smišljaš neke bedne izgovore....

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.