S kim ste od poznatih osoba popili piće

  1. Ariele, kako stvari stoje, ti mora da si dostavljač keteringa...

  2. Vodio me ćale kod Kecmana da mu pomažem kad mu je opremao kuhinju i neki nameštaj.Dobar momak skroz i pored toga što igra za Partizan,rekao nam je da je Zvezdaš. :)

  3. Dobar momak skroz i pored toga što igra za Partizan,rekao nam je da je Zvezdaš. :)

    Jel lozis ili... Ja sam pio pice sa predsednikom FK Vojvodina Ratkom Butorovicem, poznatom crnogorskom tajkuncinom..

  4. hahaha, natnat, tako nekako, jeste pola ovih navedenih ima veze s poslom...

  5. Ozbiljan sam...A dobro to nije čudo,čovek se ostvario u Partizanu,mnogo toga uradio za njih pa i da je to nekad izjavio javno ne bi mu trebalo zameriti...

  6. Ja sam samo Pižona upoznao, i to jesenas pred utakmicu pred Bugarskom, pitao ga ja što je zvao samo 2 napadača, a on mi kaže "Šta će mi, i krila su napadači, tu mi je Tošić, tu mi je Ljajić..."

  7. Indira iz Kolonije.....luda ženska 100 na sat!!! genijalna je!

  8. Ja sam pio pice sa predsednikom FK Vojvodina Ratkom Butorovicem, poznatom crnogorskom tajkuncinom..

    u jebote, njega sam zaboravio, bio sam mali, pio sam sok (nznm dal se racuna XD)
    i ako se secate onog Jove Radovanovica (ako ne gresim), komicara sa RTSa, isto sam bio mali

    na listu se jos nadovezuju Kole Kostic (caletov shef) i DJ Makro sa Radio ASa (sad, kolko je on poznat...)

  9. Moj prijatelj ima kolegu čija je žena išla u školu sa Brankom Katić i tako oni sa njom svaki put kad dođe iz Londona piju ne samo kafu nego i pivo. I gledaju filmove.

  10. Sa Pamelom Kiš, operska pevačica. Njen brat je moj doktor :)

  11. Boris Tadić. Skivi.

  12. Миладин Шобић, прије седам година, апсолутни цар.
    Матија Бећковић, игром случајности, Било ми је превише офирно да одем.
    Аца Лукас, мада сам имао 7 или 8 година. У Петровцу.
    Биљану Крстић често гледам јер је долазила код моје мајке.
    Са Дејаном Цукићем сам мртав пијан причао о кошарци на сајму вина у Бања Луци.
    И са Блажом са пио пиће у Куба Либре у Београду, и морао сам се сликати. Гломазан лик, нисам имао представе да је онолико висок. А, и готиван је.

  13. Nisam ni sa kim pio, ali od ovih od kojih sam bio na manje od 10 metara udaljenosti, ne racunajuci koncerte, mogu da navedem Boru Drljacu i Zoricu Markovic. Boru sam video na nekom vasaru u nekoj pripizdini, isao sa caletom nako iz zajebancije jer je moj rodjak svirao bubnjeve u toj njegovoj grupi. Zoricu Markovic sam video kacam jednom isao u Beograd, a moj cale joj poneo neke stvari sto joj je poslala sestra. Moj cale je poznaje.
    To je to.

  14. Sa Rundekom, Kojotom i Džejom.

  15. E, da, slikao sam se sa Vukom Draskovicem, ali to me cale natero. On bio u toj njegovoj stranci. Tad je bio neki kao rucak za te clanove stranke, pa se moze reci da sam popio pice sa njim.

  16. Kojotom

    Do jaja lolololo

  17. Ја сам се сликао са престолонаследником Александром кацам имао 16 година и 120 кила... требало би да ставим на фејс да се види колико сам се променио...

  18. Nikad necu prezaliti sto se nisam video sa Zeljkom Obradovicem. On i moj cale celu srednju sedeli zajedno u klupi, posle su se vidjali nekoliko puta. Kad je bio selektor moj cale izmolio neku pomoc za lokalni kosarkaski klub.

  19. viđeh ovo jutros iz offa pa da malo patišpanjišem. sa prosinečkim, kafu, u zagrebu, prije pešes godina, u jednom stek hausu, mislim da je njegov ali ne sjećam se zasigurno. doša čoek i častio nas kafu.

  20. Pa dosta sportista, no vecina nije nesto zabavna i interesantna za navodjenje. Tu mi je jedino Zeljko Obradovic vredan pomena jer je covek jebena legenda i neverovatno kul lik koji dere rakiju kao pravi. Dis iz dzouk bre.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.