Na koju poznatu ličnost ličite?

1. Pa, meni si malo ličio na Dizela, bar sa one slike na prethodnom postu, čak i više nego na Megvajera. :)

2. http://img37.imageshack.us/img37/7895/dsci00323.jpg
    Нат кул! Испаде да највише личим на ђембелог, плус одма' после њега иду три рибе! Кацам хот!

3. Иста Тиа Карере, човече.

4. Meni najviše ličiš na ovog Takuju Kumiru (ko god to bio). :)

5. Sećam se da je Reme izbacio neku sliku sa maskenbala gde se prerušio u popa. Isti Čendler iz Prijatelja.

6. Lole, licis na doktora Hausa, realno.

7. U stvari, LOL-e si PLJUNUTI jedan moj drug. Sličnost je neverovatna. Iste oči, obrve i usta. I ten. Samo što on nije poznata ličnost. :)

8. Да, да, нисам ја избацио, него на групи КСТ-а била слика. Мрзи ме да је тражим. То је био и Чаков коментар на слику. Јеботе, а јесам испао као Чендлер. :)

9. Meni najviše ličiš na ovog Takuju Kumiru (ko god to bio). :)

Кацам Џапанизер :(

Lole, licis na doktora Hausa, realno.

Јесте, све трчим ололо

10. Кацам Џапанизер :(

Ćuuuti, nisi jedini, ja ako i dobijem nekog nedžapanizera na tim prepozvanjima da se radujem. :) Iovako su mi rekli da ličim na te azijate. Šta češ. :)

11. LOLe covece kako ti neko do sad ne rece da licis na Froda :D?

Kаze da licim na Bijonse, Andjelinu i D.Lav Hjuit (ФТЊ???????) i jos neke leve japanezerke , sto po mom skromnom misljenju nije moguce, sajt je generalno žnj.

12. Pacove, meni ličiš na Kifera Saterlenda iz mlađih dana. Pljunuti!

13. mylyca
    Nema osobe koja mi nije ili ne bi rekla da ličim na Kristinu Riči.

Astrologica mi rekla da ličim na Natali Vud.

Frizerka mi rekla da ličim na Dženifer Lav Hjuit.

Nekoliko ljudi na Elizu Dušku.

I dok su bile popularne Čari, govorili su mi da ličim na Alisu Milano.

Ako licis na bar jednu od ovih, ja bih tebe jebo.
    p.s. A ako licis na Alisu, javi se u pvt da te zenim.

14. Ali ladno Pacov koji je belac lici na Vil Smita koji je crnac.

15. Може Кифер Сатерленд, он је фаца хахахахахаха

16. Pacove, ja sam lepo rekao na koga licis i jebeno sam u pravu. Kakav KIfer, kake pickematerine!

17. Подсети ме Бушмане, знаш да имам меморију златне рибице на мескалину.

18. To je sve zbog te droge koju pusis. Dete ti jebem.
    Evo, ovaj desno iz "Home Alone", pored svemocnog Dzoa.

http://www.esquire.com/cm/esquire/images/joe-pesci-home-alone-0510-lg-86102121.jpg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.