Na koju poznatu ličnost ličite?

1. LOLe covece kako ti neko do sad ne rece da licis na Froda :D?

Једном ортак на физичком, али зато што имам длакава стопала.

Ali ladno Pacov koji je belac lici na Vil Smita koji je crnac.

Рођеном буразу малопре испало да од свих највише личи на џејмија фокса, који је црнац ололо

2. Ахахахахахахахахааха Бушмане, заборавио сам на овог лика. Мораћу да се оштрибам да заличим на човека јебоматер.

3. ne znam kad sam postovao ovde, al se sećam da je onaj generator reko da najviše ličim na Kim Prekardašijan! Crknite žemske:P

4. Љубим побратима, целивам у образ :*

5. kijanuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

6. Ja ne ličim ni na koga.

7. Meni ladno ispao neki David Boreanaz. Nikad čuo za lika.

8. Ja sam poter lolo Jebeni redklif

9. Ne seri da ličiš na Dejvida Boreanza? Mašala. :D

10. http://www.myheritagefiles.com/C/storage/site1/files/33/70/52/337052_9639188a20l26225ce50ki.JPG

Bilo je još azijata, ali rek'o da uvrstim sve moguće neazijate koji su ponuđeni (iako, sve jedno samo dvoje prepoznajem). Što je Covpa lep'o rek'o, neki poštar nam je bio Japanac.

11. E da i ličim na Hemingveja.

12. Paris Hilton, definitivno. lololo

13. 'Ladno isti Paris Hilton :))

14. A dobro, ovo je slikano prije tri godine kad sam tek imao 18. :D

Sad sam ko ovaj Itan Havk :D

15. Ma, nemoj ti sad, Paris Hilton i kraj diskusije. :)

Ja sam ovu glupost radila i pre dve godine, i pored druge slike, nisam se makla od ovih Japanki. Možda su se promenila imena, ali su ostale Japanke. :D

16. Smorka, pa ti si lepa k'o lutka. :D

17. Pa... Zavisi od situacije, kako kad. Često sam neuredna ili raščupana. :) Hvala.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.