Ma,kod mene je to bila intresting igra reči(imena i delanja) i tako se zvala moja strip junakinja.Al' sad sam joj ćapila identitet,a ona ne mož' da se buni :)
Lucky bastard! :)))Ovde sve po redu da opišeš i okačiš sve fotke odande! :)))
Meni deda i baba žive u selu kod Zrenjanina...meni su banatska sela mnogo mnogo bolja od ovih južno od Beograda, čistija, nekako su i življa...ljudi nisu zatucani (bez uvrede ovima južno od Beograda)
i ja sam iz banata, da se pridruzim ostalim gradjanima.rodjen u vetrovitom gradu Vrscu jos uvek tu kradem bogu dane....mada razmisljam da se odselim u Pojate jer vidim da se puno vukajlijasa sprema na migraciju u to legendarno mesto.
Veoma ste ljubazni,cher Fon,takvi smo mi Banaćani-sve "komifo,mikofo" :))
ED:A taj bend mi dušu izede!Ovaj nick postoji još pre nego su se oni sastali i počeli da svirkaju!
Al' ko će da mi veruje? :)
Al' ko će da mi veruje? :)
Хаха, шта ћеш... Ја ти верујем. :)
Иначе, Ван Гог ми је један од омиљених сликара. Догодине ћу посетити његов музеј у Амстердаму и морам раћи да ЈЕДВА ЧЕКАМ.
Ma,kod mene je to bila intresting igra reči(imena i delanja) i tako se zvala moja strip junakinja.Al' sad sam joj ćapila identitet,a ona ne mož' da se buni :)
Lucky bastard! :)))Ovde sve po redu da opišeš i okačiš sve fotke odande! :)))
Ko je danas u Banatu(osim mene)? :)))
Ево ме! :)
O,fala Bogu!!Već sam počela sama sa sobom (i predsobljem) da pričam! :)
Slabo nam nesto aktivna ova tema. :)
Jok,čini ti se! :)))
Slabo, slabo. :)
Ma, шта вам је? Није. :)
ponosna sosa iz bečkereka :D
TO!
Samo da se upišem!
Ко је тебе звао?
Meni deda i baba žive u selu kod Zrenjanina...meni su banatska sela mnogo mnogo bolja od ovih južno od Beograda, čistija, nekako su i življa...ljudi nisu zatucani (bez uvrede ovima južno od Beograda)
Pa ljudi, pišite i odakle ste!! Bar da znamo... :) Kovačica ovde...
To!
Спејлеру, комшијо преко тамиша!
i ja sam iz banata, da se pridruzim ostalim gradjanima.rodjen u vetrovitom gradu Vrscu jos uvek tu kradem bogu dane....mada razmisljam da se odselim u Pojate jer vidim da se puno vukajlijasa sprema na migraciju u to legendarno mesto.
Komšija Vrščanin!! :)))