Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Veoma ste ljubazni,cher Fon,takvi smo mi Banaćani-sve "komifo,mikofo" :))
ED:A taj bend mi dušu izede!Ovaj nick postoji još pre nego su se oni sastali i počeli da svirkaju!
Al' ko će da mi veruje? :)
Al' ko će da mi veruje? :)
Хаха, шта ћеш... Ја ти верујем. :)
Иначе, Ван Гог ми је један од омиљених сликара. Догодине ћу посетити његов музеј у Амстердаму и морам раћи да ЈЕДВА ЧЕКАМ.
Ma,kod mene je to bila intresting igra reči(imena i delanja) i tako se zvala moja strip junakinja.Al' sad sam joj ćapila identitet,a ona ne mož' da se buni :)
Lucky bastard! :)))Ovde sve po redu da opišeš i okačiš sve fotke odande! :)))
Ko je danas u Banatu(osim mene)? :)))
Ево ме! :)
O,fala Bogu!!Već sam počela sama sa sobom (i predsobljem) da pričam! :)
Slabo nam nesto aktivna ova tema. :)
Jok,čini ti se! :)))
Slabo, slabo. :)
Ma, шта вам је? Није. :)
ponosna sosa iz bečkereka :D
TO!
Samo da se upišem!
Ко је тебе звао?
Meni deda i baba žive u selu kod Zrenjanina...meni su banatska sela mnogo mnogo bolja od ovih južno od Beograda, čistija, nekako su i življa...ljudi nisu zatucani (bez uvrede ovima južno od Beograda)
Pa ljudi, pišite i odakle ste!! Bar da znamo... :) Kovačica ovde...
To!
Спејлеру, комшијо преко тамиша!
i ja sam iz banata, da se pridruzim ostalim gradjanima.rodjen u vetrovitom gradu Vrscu jos uvek tu kradem bogu dane....mada razmisljam da se odselim u Pojate jer vidim da se puno vukajlijasa sprema na migraciju u to legendarno mesto.
Komšija Vrščanin!! :)))