Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
zelim mladu devicu od 15 leta veceras u mom krevetu,a da je zdrava lepa i da dodje sama i da je zeljna kresanja
I ta mlada devica dodje zdrava,prava,zeljna kresanja....Vi tako lezite u krevetu taman vas obuzela strast,ljubite se,grlite se i oboje zeljni puno strasti,oboje zeljni vodjenja ljubavi,ali tu strast i zanosenost prekida zvono njenog telefona na kojem upravo pise ime njenog 6 godina starijeg decka koji bi mogao da te zdrobi svojom velikom misicavom nogom ukoliko sazna da si sa njegovom devojkom.....
------------------------------------------
Zelim da bacim bombonu u djubre koju upravo jedem (slatku)...
I nekako si uspela da ispljuneš ono bombone što ti je ostalo, ali si promašila kantu i bombona ti se zakotrlajla po celom stanu i pokupila sve dlake i prašinu sa patosa, a tebi se toliko usladila da si morala da je vratiš nazad u usta :D
...................................................................
Želim prada cipele iz najnoveije kolekcije za 2010 godinu, koje još ni Viktorija Bekam nema.
Donosim ti moje cipele i ti ih obuvaš, međutim iskrivi ti se kičma, završiš u koritu, sa paralizom od brade, na dole.
.................................................................
Želim da me neko poliže.
polize te azis
.....................
zelim mladu devicu od 15 leta veceras u mom krevetu,a da je zdrava lepa i da dodje sama i da je zeljna kresanja,koja nije ponela mobilni nema oca majku brata decka niti koga da me bije,a ja zakljucao vrata a pokvario zvono...
Sve to dobije[ i na kraju se ispostavi da je tvoja devojana Osama bin Laden.
................................................................
Želim da ostave Britni na miru.
ostave ono britni na miri a njoj se zatre loza od tuge
....................................................
zelim kalashnjikov
i dobio si kalasnjikov, ali u trenutku kad si ga uzeo u ruke opalio je i razneo ti glavu.
..........................................
zelim novi post na ovom forumu
zelim i ja
.............................
ocu ocu ocu,ne znam sta cu vi recite pa pokvarite sami zelju koju izaberete
....
i pocnes da pises novi post na forumu, onda nestane struja...
zelim da zivim u nekom drugom gradu...
i odes u neki grad kad tamo erupcija vulkana a jedino bezbedno mesto je tvoj grad
...........................
zelim casu mleka
Mlekari štrajkuju i prosuli sve zalihe mleka u Dunav.
--------------------------------
želim da mi neko sredi haos po kući
i sredi ti neko sve po kuci i tako to,a ti se probudish
...........................
zelim novi komp sa garancijom od 5 godina
i onda saznas da se kompjuteri vise ne proizvode..
hocu cokoladu..
e nedam ti cokoladu
.................
opet ocu mladu devicu od 15 leta veceras u mom krevetu a pritom da je zdrava prava,da nema roditelje,decka,bracu,sestre i nikoga ko ce da me bije,a oce da se ,,,,,(bip)
i dodje takva kod tebe ali tebe aparat izda
............................................
zelim svemirski brod
u trenutku kada ti ih daju, ispadaju ti iz ruku i padaju u provaliju..
hocu da putujem..
i krenes ti na put, ali negde izmedju albukerkija i mesopotamije, pukne ti tocak, sletis sa puta i otputujes u vecna lovista ...
----------------------------------------------------------------------------
zelim zlatnu ribicu
Dobiješ zlatnu i ribicu i neguješ je...danima, nedeljama, mesecima, pa i godinama.I živi tvoja ribica, živi, i čudiš se ti kako jedna zlatna ribica može toliko dugo da živi, kad - jedne večeri, slučajno, zbog gorušice se budiš i čuješ čudne zvuke iz tvoje dnevne sobe.
Silaziš, u bade mantilu niz stepenice i proviruješ, misleći da su to provalnici - ali to nisu provalnici.
Vidiš svoju ribicu, koja je skinula masku i izgleda kao nešto izmađu jednookog krastavca i povraćke - tvoja ribica je, u stvari biće iz udaljene nam, druge dimenzije, i baš u tom trenutku je čuješ kako ona razgovara sa svojim vrhovnim vođom iz druge dimenzije, preko svemirskog telefona o uništenju ljudske vrste i vidiš je kako nešto vadi.
Nekoliko trenutaka kasnije, sve nestaje, i pre nego što si postao svestan i nalaziš se u crnoj rupi, usisan, bez povratka u vreme, prostor, ili bilo šta poznato...lutajući tako zauvek, bez smrti, osuđen na večito prokletstvo
.....................................................................
Želim da nađem dobar sivi kaput sa crnim dugmićima...