Упропасти жељу

  1. I tako ti nadjes lika koji ce da pere sudove za tebe 10 dana.Lik je nevidjeno lep i nevidjeno zogdan.Dok je jednom prao sudove,zamoli te da odes po tekilu i koji limun,kako bi ste se vas dvoje opustili malo.On od sudova,ti od bivseg pranja sudova.Krenes ti preko ulice,i naleti na tebe kamion i ti pogines na licu mesta.

    Zelim da se manje nerviram

  2. I ti se svakog dana sve manje nerviraš, a - srazmerno tome - sve više zaključuješ kako je život sve lepši, a smrt se bliži i bliži, a kad se sasvim primakne, e tu se iznerviraš u pičku materinu!

    Želim da mi neko izruči onu kacu sa kiselim kupusom kojoj ne smem da priđem.

  3. Izruče ti kacu na glavu i ti mutiraš u Bibopa, a tvoj verni ortak, komša Stevo Moler, kada je dotrčao da ti pomogne, mutira u Rokstedija. I onda vas srede Kornjače.
    Želim da budem peta Nindža Kornjača, Botičeli.

  4. Postanes peta nindza kornjaca, ali shvatis da zivis u crtanom filmu i tako iznerviran odes u kineski restoran gdje od tebe naprave specijalitet kuce.

    Zelim da neko objavi definiciju o ovoj bolesnoj igri.

  5. fazon je da drugom upropastis njegovu zelju tako sto ce ona da se ostvari ali uvek postoje neko ali koje je krajnje nepredvidivo i ukenjna celu stvar! A posle toga ti pozelis nesto sto mislis da ne moze da se pokvari,ali opet `ali` uvek ce neko da ti kaze nesto sto ce da ti sjebe citavu zelju,normalno gledeas da sve ide na neki zabavan komican i duhovit nacin,da bi bilo zanimljivije...inace bez toga je jako bezvezna igrarija

  6. Trimer....Wtf?
    Budis se jedno jutro,palis komp,vukajliju,vidis da je objavljena def i samim tim ti se obistinila zelja.Presrecan si!Ali,ali....ali pocnu masovno da se objavljuju definicije o ovoj bolesnoj igri.Toliko mnogo,da je Chuck N. malo dete.Pocinjes da se nerviras zato sto je ceo ovaj sajt posvecen definicijama o ovoj,za tebe,bolesnoj igri.U pocetku ti je bilo zabavno,ali kasnije si poceo cak i da sanjas neke definicije o tome....Jednog suncanog dana,u jednom trenutku,dok si citao definiciju,koja ti se nije svidela,toliko si se iznervirao da si udario u monitor pesnicom i slomio ga.Ruka ti se zaglavila kroz staklo.Isekla ti je venu,ne mozes da izvuces ruku,jer ces jos vise da pocupas venu i kapilare,a o bolu i da ne pricam.Od velikog gubitka krvi,padas u nesvest,kasnije i umires.

    Zelim da budem lep devojkama,kako bi mogao to da zloupotrebljavam!

  7. ti si extra lep,šmeker.nema te ribe koja te ne pogleda i ne zaljubi se u tebe.i naravno,ti to polako pocinjes da zloupotrebljavas.i tako jednu po jednu.vreme odmice,ti si napravio vec pozamasan br crtica,tj devojaka koje si iskoristio ali jednoga dana,sve se one skupe,uhvate te,vezu i odvedu negde duboko u sumu u neku kolibu.ostave te tako dva dana i dve noci da camis sam sa sobom.
    posto je danas u modi da svaka devojka ima drugara homoseksualca,tako i te tvoje imaju barem po jednog.i lepo ih dovedu kod tebe u kolibu,duboko u sumu.i onda te ostave sa gomilom pedera na milost i nemilost......

    želim da upecam zlatnu ribicu

  8. Upecaš je i poželiš želju koja ti se ispuni i ti se ne razočaraš.
    Kako sam ti upropastio želju?
    Jednostavno, očekivao si da ti upropastim, a nisam.
    ;)
    Želim da vozim bager, a da pored mene sedi Paris Hilton.

  9. I propadne Hiltonova imperija tako da familija nema ni za leba, a ne za s leba, deca krenu trbuhom za kruhom pa tako i mlađana Paris. Džo Bagerista se u međuvremenu zapali ispred Skupštine iz protesta što je zaboravljena njegova uloga 5. октомбра i ostavi iza sebe sitnu dečicu i otvoreno radno mesto na koje Paris konkuriše i dobije ga jer je prethodno popušila direktoru, a dobije i dodatak za prevoz jer mu je dala i u dupe. I tako radi ona radi, u međuvremenu se ofuca kao Vendi, nema ko je na gradilištu nije zajahao, prsti joj ispucaju pa više nije za "nježne radove" a zubi joj se iskvare načisto jer svi znamo od čega se zubi kvare. U tem si i ti postao predsednik Srbije i dolaziš da otvoriš gradilište - obilaznicu oko Beograda, isključenje za Ripanj - i da bi lepo ispao na televiziji, sedaš u bager da kao radiš malo da izgleda da se ne tuđiš od sveta, pored tebe seda Paris Hilton i pokazuje ti komande, u vožnji ti diskretno ponudi pušenje, nasmeje se škrbavim zubima, a onda joj se otme podrig od mesnog nareska od jutros.

    Želim da Velimir Ilić postane peder!

  10. Putem udružene magije Alistera Kroulija, Milana Tarota i Tarzanovog vernog majmuna Čite, saznaš da na dalekom ostrvu Tiburonu, lociranom u središtu Bermudskog trougla, postoji plemenski kult koji gaji posebnu biljku, takozvanu Furun-džijku, koja utiče na razvoj centra u mozgu u kome obitava latentni homoseksualizam osobe. Krećeš na put, sa svetom misijom u glavi. Na putu gineš, ne mogu da smislim kako, ali gineš. U međuvremenu, Velja Ilić je kresnuo Kleopatru i time, barem tehnički, postao homoseksualac.

    Želim da imam dinosaurusa koji leti.

  11. I dobiješ ti dinosaurusa koji leti, obučeš mu pleteni kombinezon i nazoveš ga Džeki, zajašeš ga i letiš, letiš, letiš... i udari onaj famoznimeteor i zbriše sve dinosauruse sa zemlje pa i tebe na Džekiju, a ljudska civilizacija počne.

    Želim da Jova Radovanović, Nada Blam, Radoš Bajić, Seka Sablić, Nikola Simić, Bata Živojinović, pokojni Jovan Janićijević Burduš, pokojni Predrag Milinković, Boris Bizetić i Rokeri s Moravu i Lane Gutović glume u filmu o životu Radomira Belaćevića.

  12. I glume oni tako u tom filmu,ali se zitelji Junkovca pobune zato sto su ocajno glumili i tako lose predstavili Radomira Belacevica,i nabodu ih sve na neomascene koceve,ostavivsi ih da ih prozdiru crni gavrani i divlje svinje.Ali,te ptice i svinje se zaraze svim zivotinjskim vrstama gripa,i tako umru.A posto je poznato da neki seljani jedu meso umrlih zivotinja,i oni se zaraze i dobiju i svinjski i pticiji grip.Zatim se trend jedenja mrtvih zivotinja prosiri i na gradove,pa tako i veliki deo gradske populacije umire od ovih virusa.Virusi se sire van Srbije i tako nastaje pandemija svetskih razmera.Ljudska civilizacija nestaje,a evoluirane lignje postaju dominantna rasa na Zemlji.

    Zelim da se Klingoncima ukinu sva nacionalna i verska obelezja.

  13. Zakonom o netoleranciji ekstraterestrijalnih entiteta, u Srbiji je Klingoncima zabranjeno :
    -služenje vojske
    -upražnjavajne puta Kahlessa
    -upražnjavajnje moQ'bara-e, Klingonske nacionalne borilačke veštine
    -posedovanje i korišćenje sledećih predmeta: bat'leth, mek'leth,
    d'k tahg, 'oy'naQ , chonnaQ, jejtaj, kao i svih albuma grupe Stovokor
    -Upražnjavanje Klingonskog jezika.

    Naravno, Klingonci su poludeli već kad su čuli da im je zabranjeno da idu u vojsku, jer, Kahlessa mu, kako će iko od njih dobiti priliku da se pridruži Crnoj Floti Stovokora? Elem, digla se kuka i motika (to jest, digo se bat'leth i mek'leth u njihovom slučaju), Qo'nos je objavio rat Zemlji, Srbija je prva bombardovana iz svemira, a ti si bio jedna od prvih žrtava.

    Želim da moje kockice za RPG budu čarobne.

  14. Tvoje kockice za RPG ožive tako da svaki put kada baciš potez pojavi se neki lik iz RPG sveta, ali cvrc milojko, problem je što su svi oni seksualni manijaci koji vole da karaju manga manijake i ti tako završiš jeban u bulju od strane raznih undead rugoba koje turaju svoje kandže mačeve i magične šipke u tvoj analni otvor usled čega se pretvoriš u crva pa se onda svi kolektivno iseru po tebi, a onda dolazi zmaj i pojede te i ispovraća se ispred Gazele, tebe pregazi parada RPG pedera koji jašu slonove i ti završiš SA KOCKICAMA ZABIJENIM U TVOJ NOS i ne možeš više da dišeš i umreš...

    Želim da kresnem jednu malu iz odeljenja koja je jako slatka...

  15. i ukaže se tebi prilika. Klinka se skida, zavodi te, ti se ložiš, i dohvatiš je, i tako nespretan i neiskusan kreneš ti da skačeš po njoj u stilu rabbit-fuck, povrediš joj mišiće perinealne dijafragme, uhvati je spazam, i desi vam se "penis captivus". Niste više mogli da se razdvojite, osim hirurški. I naravno, osta ti bez dragog ti druga :P

    Želim da mi izbaciš đubre

  16. I krenem ja tako tebi da izbacujem djubre,ali to uradim na nekonvencijalan nacin-kroz prozor,ciljajuci u kontejner.Ali,na relativno preciznoj putanji kesa sa djubretom spuca sedamdeset prvog apostola posred cela.Dodje njegov zamenik,konstatuje stetu i poziva zamenu za regularnog apostola.Zamena dolazi,i sa gnevnim izrazom na licu kuca na tvoja vrata.Otvaras ih upravo ti,dok se ja smeskam iz daljine.On te prvo krvnicki isprebija,onako nebeski,a onda pocne da te golica percetom,od cega ti pocnes da stucas.Najgore od svega je to sto ti novi apostol nije dao vode,da bi prestala da stucas.I ti si tako umrla. xD

    Zelim da mi se vise ne prividjaju prikaze Leteceg Spageti Cudovista i Rorschaha.

  17. Nakon dugog razmisljanja kako da prestanu da ti se prividjaju prikaze Leteceg Spageti Cudovista i Rorschaha, zakljucis da je najbolje da prestanes da se drogiras ( xD ). I prestanes ti da se drogiras, ali u'vati te kriza... spostavi se da je skidanje sa droge mnogo teze nego sto si mogao i da zamislis. U napadu besa sexualno napastvujes prvu prolaznicu, sto ne bi bilo tako tragicno da ona nije psece vrste... Strpaju te u Lazu i na kraju skroz poludis...

    Zelim da s lakocom naucim ovih 30 strana iz, da prostite, jebene biologije.

  18. e, naučiš ih ti, tako lako, tako brzo da sebe oduševiš kako si talentovan za tu divnu nauku, i učiš dalje, i dalje, naučiš celu knjigu. Onda počneš da tražiš po netu sve dodatne zanimljivosti koje te interesuju, da ideš po bibliotekama, smaraš nastavnike po školi da ti preporuče literaturu. Dođe maturski, pišeš rad iz biologije. Dođe upis na fax, upišeš biologiju. I završiš je i nema posla.

    Želim da ne spavam sama večeras

  19. I dođu ti rođaci iz Aleksandrovca - njih 50 - gromko povikavši "Jeste radi goostimaaa" i vi nemate gde da ih smestite pa ih strateški rasporedite po sobama, a kod tebe završi stric Blažo kome noge mirišu na kombinaciju pinđura i tzatziki čips i strina Blagica koja hrče dok spava i pritom ne skida veštačke zube pa se - pod pritiskom vazduha - naizmenično izvlače i uvlače kao fioka svesna svog postojanja.

    Želim da mi neko ukrade onih 40 devica što dobijaju muslimani-šehidi posle smrti!

  20. I ukrade za tebe jedan mladi momak tacno 40 devica koje sehidi dobijaju posle smrti.Posle nekoliko smarajucih nivoa administrativne obrade,stignu ti one na kucnu adresu u ogromnoj kutiji.Ti sav srecan,krenes da otvaras kutiju,kad ono u kutiji babe(ali jos uvek device xD)-sve od 70,80 godina.Ti tada shvatas da se device za sehide rezervisu na rodjenju,pa tako i one stare kao sveti ratnik.Pokusavas da pobegnes,ali,babe,po difoltu,pocinju da te spopadaju.Bezis,ali ne uspevas,babe te stizu,i pocinju da te seksualno napastvuju.Njihova koza otpada,njhove bradavice se kidaju o tvoje napaceno telo,vestacke vilice skljocaju u pokusaju da te oralno zadovolje.Ti tako,kao prokletnik,bivas osudjen na vecnu patnju "pod devicama".

    Zelim da razbijem glaukom Mire Markovic koristeci perfektno oblikovanu,siljatu slinu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.